Skrivnosti moških misli med seksom

30. marec 2024

Skrivnosti moških misli med seksom

30. marec 2024
Foto: Instagram @gabriellecaunesil

Skrivnosti moških misli med seksom

30. marec 2024
Foto: Instagram @gabriellecaunesil

V postelji si želijo samozavestno, strastno in samoiniciativno partnerko. Odkrijte skrivnosti moških misli.

Moški nekatere stvari raje zamolčijo, vseeno pa bi želeli, da bi jih ženske vedele. Razkrivamo vam nekaj vročih skrivnosti.

Všeč jim je grobost

Nikar ga ne pretepajte, vsekakor pa mu bo všeč, če mu v navalu strasti znate pokazati, da ste mu z mislimi in telesom povsem predani. Z roko mu pojdite čez lase in ga povlecite k sebi.

Všeč jim je analni seks

Roko na srce, to je verjetno želja vsakega moškega … vsaj enkrat v življenju. Če tudi vas zanima, kakšen je občutek, mu predlagajte, da poizkusita. Morda boste prijetno presenečeni.

Foto: Pexels

Sprašujejo se o velikosti njihove moškosti

Ženske po navadi priznamo, da nas muči velikost naših prsi in zadnjice, moški pa se sprašujejo, če nam odgovarja velikost njihovega ponosa. Nagradite svojega moškega s komplimentom, da je njegov penis največji in najboljši.

Všeč jim je, če se ženska zaveda svojega telesa

Nihče od nas ni popoln kot retuširane slike, ki nas bombandirajo na vsakem koraku in nehote skušajo iz nas izvleči občutek, da nismo narejeni po meri. Ženske, odrinite te misli stran in vzljubite svoje telo.

Ni lepšega kot samozavestna ženska, ki brez oklevanja pred moškim odvrže svoj modrček. Verjemite, da v navalu strasti moški ne opazi tistega špehca, ki nas tako moti.

Foto: Pexels

Tudi oni želijo biti seksi za ženske

Mislite, da se moški pred zmenkom le stuširajo in nadišavijo? Ne bo držalo! Nekateri najbrž porabijo več časa za urejanje kot ženske in vsekakor tudi njim godijo komplimenti.

Niso zapeljive samo čipke

Ko pomislimo na seksi spodnje perilo ima verjetno vsak izmed nas v mislih zapeljive čipke, podvezice in samostoječe nogavice.

Pa kljub vsemu moški niso tako zahtevni, da potrebujete najnovejši komplet iz linije Agent Provocateur. Tudi navadna bombažna majica pod katero ne nosite modrčka in hlačke iz bombaža so lahko zelo zapeljive.

Foto: Instagram @nikkkkes

Radi imajo spontanost in presenečenja

Smo generacija selfijev in današnja tehnologija omogoča marsikaj. Tako lahko svojega izbranca sredi dneva presenetite s sponatno seksi fotografijo. Zgoditi se zna, da bo koristil nadure in prihitel v vaše naročje.

Želijo vedeti, da si jih želite

Ja, tudi moški imajo čustva. Dejstvo pa je, da pomislijo na seks večkrat kot ženske, no, najbrž večino časa mislijo na seks. Z veseljem vas tudi nagovarjajo k ljubljenju. Resnici na ljubo pa nas ženske napadejo hormoni vseh galaksij in jih posledično kdaj tudi odrinemo od sebe. Raje kot to, ga nežno zavrnite in se mu oddolžite na drug način.

V postelji želijo zaupanje

Zaupanje, ki ga izkažete tako, da otresete vso navlako iz sebe in ste pri stvari. Všeč jim je, če ste glasne, divje, poredne, predvsem pa da iskreno uživate.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic

New Report

Close