Sarah Jessica Parker med snemanjem pestovala goloba?!

10. oktober 2022

Sarah Jessica Parker med snemanjem pestovala goloba?!

10. oktober 2022
Foto: Profimedia

Le kaj je na snemanju drugega dela serije In kot bi mignil … delal golob?

Ekipa ene najbolj priljubljenih serij Seks v mestu, je v New Yorku pričela s snemanjem nove sezone In kot bi mignil … Glavni igralki Sarah Jessico Parker in Kristin Davis so med snemanjem obletavali oboževalci, ki jih je pritegnila nenavadna oprava Parkerjeve.

Na sebi je imela nekakšen siv delavski kombinezon in sandale z visoko peto, ki so bili v trendu pred kakšnimi desetimi leti. Še večji šok so modni poznavalci doživeli, ko so videli, da v roki drži – goloba! Je to živ ptič?

Foto: Profimedia

900 evrov za goloba

Izkazalo se je, da ne gre za pravo žival, ampak torbico! In to ne kakršnokoli. Ne ne, Sarah je v rokah pestovala kreacijo znamke JW Anderson, ki je goloba ustvarila s pomočjo 3D-tiskalnika in ga predstavila v letošnji jesenski kolekciji.

Še bolj presenečeni boste, ko slišite ceno. Za golobjo torbico je treba odšteti vrtoglavih 900 evrov! Kaj pravite, je vredna?

Foto: Instagram

Nenavaden modni dodatek je igralko spremljal ves čas snemanja. Tako dragoceno torbico je pač treba imeti ves čas na očeh. Na Instagramu je tako objavila fotografijo iz garderobe, kjer je stilistka ravno urejala njeno opravo, golobček pa je pridno čepel ob njenih nogah.

Foto: Profimedia

In kaj na njeno modno opravo pravijo oboževalci serije? Čeprav so navdušeni nad snemanjem druge sezone, so nad izbiro oblačil skrajno razočarani. Ni jih zmotila samo strašljiva golobja torbica, pač pa tudi igralkin kombinezon, v katerem je videti vse prej kot modno, in mikroskopska Fendijeva torbica okrog gležnja, ki je videti kot vrečka za pasje kakce.

Kaj se je torej zgodilo z oddelkom za kostume? So izgubili dober okus ali enostavno sledijo smernicam generacije Z, ki se drži načela “bolj je bizarno, bolj je kul”? Z opravo jim je vsekakor uspelo pritegniti ogromno pozornosti in če je to bil njihov edini namen, lahko potrdimo, da so ga več kot izpolnili.

Avtor
Piše

Kaja Flisar

Style. Več novic

New Report

Close