Slavna igralka ni dobila vloge v filmu zaradi premalo sledilcev na Instagramu!

16. maj 2023

Slavna igralka ni dobila vloge v filmu zaradi premalo sledilcev na Instagramu!

16. maj 2023
Foto: Instagram @ellefanning

Očitno je za sodelovanje v večjih filmih potrebno tudi kaj več od igralskega talenta.

Elle Fanning je 25-letna ameriška igralka, ki aktivno igra že od svojega tretjega leta, že kot sedemletni otrok z ogromno talenta pa je zaigrala tudi ob Bradu Pittu in Cate Blanchett, beneškega filmskega festivala pa se je kot igralka v filmu Tam nekje udeležila pri dvanajstih. Film, ki ga je režirala znana režiserka Sofia Coppola, je prejel zlatega leva, kariera mlade igralke pa se je začela strmo vzpenjati. 

Čeprav ima igralka za seboj številne uspešne in nagrajene filme, pa se ji med igralce znane franšize Marvelovih filmov vseeno ni uspelo prebiti. Igralka je v nedavnem podcastu Happy Sad Confused celo razkrila, da je bil razlog za zavrnitev prenizko število Instagram sledilcev. 

Foto: Instagram @ellefanning

“Enkrat nisem dobila vloge, za nekaj velikega, ker – morda to ni bil edini razlog, toda to so bile povratne informacije, ki sem jih dobila – ker takrat nisem imela dovolj sledilcev na Instagramu,” je povedala igralka. Ni želela izdati, za kateri film je šlo, prav tako pa ni povedala, koliko sledilcev je takrat imela. Danes jih ima čez šest milijonov. 

25-letnica je dejala, da je, zaradi svojih izkušenj ter izkušenj svojih igralskih kolegov, previdna glede avdicij za velike franšizne filme. Čeprav je zaigrala v nekaj velikih filmih, pa je zares priljubljena prav zaradi tisti manjših, ‘indie’ filmov. Pravi, da pri delu potrebuješ ravnovesje. Če želiš delati svoje ‘indie’ neodvisno delo, ti prav velika franšizna imena dajo prostor, da dihaš in ustvarjaš, meni. 

Avtor
Piše

B. P.

Style. Več novic

New Report

Close