Slavna pevka bo izdala skrajno intimen dokumentarni film

17. september 2022

Slavna pevka bo izdala skrajno intimen dokumentarni film

17. september 2022
Foto: Profimedia

Znana pevka je napovedala svoj dokumentarni film, ki bo prikazoval njeno pot do slave.

Oboževalci Selene Gomez poznajo vse njene vzpone in padce, od njenega boja z lupusom in depresijo, do uspešne presaditve ledvice in lansiranja lastne lepotne znamke Rare Beauty by Selena Gomez.

A nič od tega nismo videli iz njene perspektive, zato se je pevka odločila, da nam ponudi notranji vpogled v svoje življenje s prihajajočim dokumentarcem z naslovom My Mind & Me (Moje misli in jaz).

Edinstveno surov in intimen dokumentarec

“Želite slišati del moje zgodbe … My Mind & Me kmalu na Apple TV Plus,” je pripisala h kratkemu videoposnetku, ki prikazuje zaslon za predvajanje z naslovom dokumentarca. Film se bo osredotočal na šest let Seleninega življenja, v sporočilu za javnost pa je opisan takole:

“Po letih v središču pozornosti, Selena Gomez dosega nepredstavljivo slavo. Toda ravno ko doseže nov vrh, jo nepričakovan zasuk potegne v temo. Ta edinstveno surov in intimen dokumentarec pokriva njeno šestletno potovanje proti novi luči.”

Foto: Profimedia

Dokumentarec je le eden od številnih projektov, ki jih pripravlja Gomezova. Poleg tega, da je zaposlena z vlogo v seriji Only Murders in kuharski oddaji Selena + Chef, se loteva tudi svojega četrtega albuma.

Pred dnevi je na svojem YouTube kanalu izdala remiks pesmi nigerijske pevke Reme “Calm Down”, ki je kar ne moremo nehati poslušati. Kdaj bo dokumentarni film izšel, še ne vemo, dokler ne dobimo te informacije, pa bomo uživali v njeni najnovejši pesmi.

Avtor
Piše

M. V.

Style. Več novic

New Report

Close