Slavna pevka pravi: “Imam celulit? Vem. Premorem ogledalo!”

25. marec 2019

Slavna pevka pravi: “Imam celulit? Vem. Premorem ogledalo!”

25. marec 2019

30-letna Jessie J pod vplivom nove ljubezni žari, zato se v javnosti vse pogosteje pojavlja brez ličil in nenadoma tudi potrebe po skrivanju celulita nima več.

Marsikatera znana in manj znana oseba retušira vsako svojo fotografijo in briše telesne nepravilnosti pred objavo na družbenem omrežju, še posebej, če na ta račun zbere več všečkov. Britanska pevka Jessie J pa je ubrala drugo pot.

Vse pogosteje objavlja fotografije same sebe v naravni podobi, brez ličil in uporabe raznoraznih filtrov. To je morda učinek zaljubljenosti v Channinga Tatuma, ki je sveže ločen in novi izbranec britanske pevke. Za zaljubljenost vemo, da daje krila (čeprav jih kasneje najpogosteje polomi) in v vsako žensko vdihne veliko mero samozavesti.

Tudi slavni 30-letnici se je zgodilo podobno. Sveža ljubezen ji daje zanos in polet, ni ji več mar, kaj o njej mislijo drugi. Odločila se je, da se tudi svojim oboževalcem pokaže v resnični luči, v taki, kot jo vidi Channing zjutraj v postelji. Z igralcem je skupaj od oktobra lani, torej sta ravno v fazi, ko je kemija najmočnejša, obenem pa se ji pridruži prvi občutek varnosti.

https://www.instagram.com/p/BvRzGqkndy5/?utm_source=ig_embed

V tem slogu je tudi samozavestno in obenem šaljivo komentirala lastno fotografijo na družbenem omrežju Instagram:

“Trajalo je celo večnost, da sem natupirala svoje lase na ta način. Počutim se kot lastna senca. O, še za vse tiste, ki mi govorijo, da imam celulit. Vem. Imam ogledalo .”

Tako je zapisala pevka pod sliko, ki jo prikazuje od zadaj, na plaži in z vetrom v laseh. Jessie J pod vplivom ljubezenskega koktajla kar žari, zato sploh ne čuti več potrebe po nošenju make upa. Tega si je prej obilno nanašala, tako za nastope, kot izven odra, a zdaj se vse pogosteje v javnosti pojavlja brez ličil. Naj ta koktajl le traja, nesrečne ženske namreč niso preveč privlačne.

https://www.instagram.com/p/Bub6oKdHmut/?utm_source=ig_embed

Še dodatek za radovedneže: Channinga Tatuma je Jessie spoznala že leta 2015 na podelitvi nagrad MTV, zbližala pa sta se menda jeseni lani, ko je bil lomilec ženskih src že ločen od Jenne Dewan, s katero se je nekaj mesecev prej razšel. Res je: slavnim, mladim in obenem še privlačnim ter bogatim priložnosti za ljubezenska razmerja nikoli ne zmanjka. S celulitom in pomanjkljivostmi ali brez.

D. S.

Foto: Instagram, BBC, Celebuzz

Style. Več novic

New Report

Close