Slavna vizažistka razkrila skrivnosti popolnega naravnega make-upa!

27. maj 2020

Slavna vizažistka razkrila skrivnosti popolnega naravnega make-upa!

27. maj 2020

V vročih pomladnih in poletnih dneh si želimo biti brezhibno naličene, vendar nočemo nositi preveč make-upa, ki bi še dodatno dušil kožo.

Na srečo je znana vizažistka Lisa Eldridge odkrila, kako doseči popoln no make-up make-up videz.

Lisa je ličila številne zvezdnice, kot so Victoria Beckham, Cindy Crawford, Keira Knightley, ki so njene zveste stranke.

Lisa je pred kratkim razkrila skrivnosti njenega popolnega naravnega make-upa, ki ga boste brez težav ustvarili tudi vi doma. Ti nasveti ne bi mogli biti preprostejši.

Lisa Eldridge

Najbolj pomembni koraki za naraven make-up

Skrivnost je v sprejemanju kože. Želite izenačiti svoj ton kože, vendar morate kljub temu postiti raznolikost, saj, kot pravi Lisa, to deluje najbolj verodostojno in sveže. Najprej morate nanesti podlago. Nanesite jo samo na predele, ki jih morate izenačiti s preostalo kožo. Uporabite čisti čopič ali vlažno gobico ter podlago nanesite na obraz, da prehodi niso opazni.

Urednica priporoča Armani Beauty Luminous Silk Foundation

Nato nanesite rdečilo. Kremasto rdečilo je idealno za normalno in suho kožo, medtem ko je tekoče rdečilo bolj primerno za mastno kožo.

Izberite odtenek, ki je podoben vaši barvi na licih, ko porjavite. Če imate naravno rdečico, potem ta korak preskočite.

Urednica priporoča Armani Beaury Fluid Sheer (tudi za ustnice :-))

Rdečilu sledi še osvetljevalec (highlighter). Izogibajte se bleščečih ali metalnih osvetljevalcev. Izberite odtenek, ki ustreza vaši polti in ga nanesite na vrh lične kosti, na sredino nosu ter na zgornjo ustnico.

Urednica priporoča: YSL Touche Eclect

Po tem je potrebno nanesti korektor. Uporabite izdelek z dobro prekrivnostjo, tako da ni treba nanašati velike količine. Nanesite ga na tista področja obraza, kjer pada senca – na primer pod oči.

Urednica priporoča: YSL Touche Eclact High Cover

Na vekah uporabite izdelek, ki izravnava ton kože, vendar ni videti, da nosite ličila, zato se izognite bleščicam. Trepalnice privihajte s kleščami in nanesite maskaro, ki da naraven videz trepalnic.

Če so vaše ustnice že naravno obarvane, bo dovolj samo svinčnik za obrobo ter glos. Za vse, ki pa imate bledo barvo ustnic, pa Lisa priporoča, da uporabite rdečilo, ki ste ga uporabili za obraz in svinčnik za obrobo ustnic.

Lisin top nasvet

Robove rdečila in osvetljevalca zabrišite s čopičem, s katerim ste nanesli podlago, na katerem bi moralo biti še nekaj ostankov izdelka. Ta korak naredi, da je celoten videz videti brezhiben. Vaša podlaga, rdečilo in osvetljevalec naj bodo v popolni sinergiji, da ne bo videti robov.

Foto. Instagram, promo

Style. Več novic

New Report

Close