Slavna vplivnica pod valom kritik zaradi neobčutljive izjave

12. januar 2022

Slavna vplivnica pod valom kritik zaradi neobčutljive izjave

12. januar 2022
Avtor: Profimedia

Molly-Mae Hague, britanska zvezdnica, ki je zaslovela z udeležbo v šovu Love Island (Otok ljubezni) je v podcastu povedala, da “imamo vsi enakih 24 ur” in da tisti, ki trdo delajo, tudi bolj uspejo. 

Influencerka Molly-Mae je v podcastu the Diary of A CEO povedala, da nam je bilo podarjeno eno življenje in od nas je odvisno, kaj s tem življenjem naredimo. 

Ko sem v preteklosti govorila o tem, so me vsi “zabili” z besedami, da je “meni lahko govoriti, ker nisem živela v revščini, nisem odraščala s finančnimi težavami, zato je moje mnenje, da imamo vsi enakih 24 ur, napačno”. Ampak, tehnično gledano, kar jaz pravim, je res. Imamo enakih 24 ur in razumem, da smo vsi v različnih okoljih, odraščali smo na različne načine in imamo drugačne situacije, toda menim, da če si nekaj dovolj močno želiš, potem to lahko dosežeš.

Molly-Mae Hague

Nadaljuje, da je vse odvisno samo od tega, kako daleč boš šel, da dosežeš svoj cilj. “Jaz nimam meja, do katerih bom šla.” Pravi, da je trdo garala, da je dosegla to, kjer je in kar ima. 

Ljudje so se na mnenje Instagramerke in kreativne urednice znamke Pretty Little Thing, ki je znana po svoji hitri modi in Molly-Mae letno izplača 500 000 angleških funtov, zelo burno odzvali. 

Na Twitterju so njene besede prikazali na humoren način. 

“Če si brezdomec, samo kupi hišo,” je bil le eden od komentarjev. 

Kritika je padla tudi na dejstvo, da je Britanka zaslovela z udeležbo v resničnostnem šovu in tako pridobila 6,2 milijona sledilcev na Instagramu in položaj kreativne urednice modne znamke. Njen trdo prigaran uspeh ji je prinesel veliko denarja, pa vendar so delavke v njenem podjetju plačane z zgolj 3,5 funti na uro. 

Nekateri so šli s kritiko celo tako daleč, da so jo primerjali z železno damo Margaret Thatcher. Na Wikipediji je bila dvaindvajsetletnica za nekaj časa preimenovana v Molly-Mae Thatcher, pisalo pa je tudi, da je poleg resničnostnega šova Otok ljubezni znana tudi po tem, da je delala bolj trdo kot tisti, ki so manj uspešni od nje. Njena stran na Wikipediji je že popravljena. 

Molly-Mae se je včeraj končno le oglasila in na svojem Instagram Storyju zapisala, da kadarkoli kaj reče ali javno objavi, s svojimi besedami nikoli ne misli ničesar slabega. Zaveda se, da lahko ljudje stvari razumejo drugače, toda s svojimi besedami nikoli ne želi ljudi prizadeti ali jih vznemiriti.

Nadaljuje, da se opravičuje ljudem, ki so jih njene besede prizadele ali so jih napačno razumeli. Namen podcasta, pri katerem je sodelovala kot gostja, je bil deljenje lastne zgodbe in govorila je zgolj iz svojih izkušenj. 

Z njenim opravičilom pa ljudje vseeno niso bili zadovoljni. 

Style. Več novic

New Report

Close