Slavne dame se tudi letos ne odpovedujejo čevljem, ki jih ljubite ali sovražite

22. julij 2019

Slavne dame se tudi letos ne odpovedujejo čevljem, ki jih ljubite ali sovražite

22. julij 2019

Če vprašate moške, katere čevlje najmanj želijo videti na ženskah, se bo večina odločila za en model.

Seveda je govora o balerinkah, o katerih imajo slabo mnenje tudi mnoge ženske. Kljub temu da se na njih ves čas lomijo kopja, se jim slavne dame, ki jih obožujejo, tudi letos niso odpovedale, saj so prav balerinke eden izmed najbolj vročih trendov sezone.

Na seznamu ljubiteljic balerink, so le letos znašle največje trendseterke, vključujoč Meghan Markle, ki se je prejšnji mesec v njih pojavila na bejzbolski tekmi med New York Yankees in Boston Red Sox.

Balerinkam se ni odpovedala niti Kate Moss, ki je bila v začetku tega tisočletja najbolj zaslužna za njihovo popularnost. Slavna manekenka je bila v balerinkah opažena na začetku meseca na koncertu Boba Dylana in Neila Younga v londonskem Hyde parku, kombinirala pa jih je z elegantno svileno obleko.

Tudi Katina mlajša kolegica, manekenka Adwoa Aboah, ki je bila na letošnjem Wimbeldonu videti zelo elegantna v svetlih oblačilih in črnih balerinkah.

Balerinkam se nikakor noče odpovedati niti slavna influencerka Alexa Chung, ki je temu modelu zvesta že vrsto let, nedavno pa jih je obula za svečan dogodek draguljane Chopard in dokazala, da so lahko odlična zamenjava za visoke petke.

Jih ljubite ali ne, nekaj je sigurno – dokler imajo balerinke tako vplivne oboževalke, nikoli ne bodo šle iz mode.

Foto: Getty image

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close