To so slavne zvezdnice, ki obožujejo paž frizuro!

27. februar 2019

To so slavne zvezdnice, ki obožujejo paž frizuro!

27. februar 2019

Bob frizura je že od začetka 20. stoletja ena najbolj priljubljenih, tudi v aktualni ‘lob’ različici. ‘A-listerke’ iz sveta zabave dokazujejo, da je bob frizura velik trend leta 2019!

Gre za pričesko, ki je sprva šokirala družbo, ko jo je prvič na enem od svojih modelov prikazal sloviti pariški frizer Antoine de Paris leta 1909, ki se je sicer rodil na Poljskem.

Si lahko mislite, da je bil do začetka 20-ih let prejšnjega stoletja bob kot frizura že skoraj ‘out’, vsaj tako je v svojem mnenju zapisal ugledni The Times leta 1922 in ga imenoval za ‘stil, ki je preživet’?

Zvezdnica nemih filmov, ameriška igralka Clara Bow, leta 1927, s pričesko mojstra Antoinea

Za vrnitev boba pa ni bilo treba skrbeti, saj je bil sredi 20-ih in 30-ih let 20. stoletja najbolj priljubljena ženska frizura v zahodnih državah! Ženske so ‘bob’ pričesko vzljubile enkrat in za vselej. Kajpak so med njimi tudi sodobne zvezdnice!

# Irina Shayk

# Charlize Theron

# Emilia Clarke

# Jessica Chastain

# Kim Kardashian

# Cara Delevingne

Bob je torej še vedno najbolj vroča frizura in trend v laseh, kar si jih lahko predstavljate. Nekatere ženske si raje izberejo klasičen krajši bob, druge, ki želijo lase pustiti, da malce rastejo, pa so bolj naklonjene daljši ‘lob’ verziji te pričeske.

# Vanessa Hudgens

# Olivia Wilde

# Coco Rocha

# Rihanna

# Selena Gomez

# Diane Kruger

Zgornje A-listerke oziroma vodilna ženska imena iz sveta zabave so nam vsekakor odličen dokaz, da bo bob frizura eden največjih trendov leta 2019, tako na rdečih preprogah, kot povsod drugod!

D. S.

Foto: Wikipedia, Elle, YouTube

Style. Več novic

New Report

Close