Slavni glasbenik zaročen s pevko, mlajšo od svoje hčerke!

21. oktober 2022

Slavni glasbenik zaročen s pevko, mlajšo od svoje hčerke!

21. oktober 2022
Foto: Profimedia

Pol leta po tem, ko je žena zaprosila za ločitev, je Billy Ray Cyrus že zaročen s trideset let mlajšo. 

Glasbenik, najbolj znan po pesmi “Achy, Breaky Heart”, pa tudi po tem, da je oče Miley Cyrus, je na Instagramu delil fotografijo z novo zaročenko.

Avstralski pevki Firerose, s pravim imenom Johanna Rosie Hodges, se je na prstu svetil ogromni diamantni prstan, govorice o zaroki so se sicer začele že septembra, saj je par takrat prvič objavil fotografijo, na kateri so oboževalci opazili velik prstan. Par zaroke uradno ni potrdil, toda par še naprej razkazuje pevkin prstan.

Foto: Instagram

Čeprav ni znano, koliko let ima Firerose, pa je ta pred kratkim razkrila, da je Cyrusa prvič spoznala na snemanju serije Hannah Montana, ko je bila še najstnica. 

“V bistvu sva se spoznala deset let nazaj na snemanju Hannah Montane. Billy Ray je bil od takrat naprej fenomenalen podpornik moje glasbe. Res je verjel vame in mi govoril, naj sledim svojim sanjam in se ne predam, ne glede na vse.”

Firerose

To, da je pevec približno trideset let starejši od pevke, ni zares skrivnost, toda številne je presenetila informacija, da naj bi bila pevka celo mlajša od Cyrusove najbolj uspešne hčerke Miley, ki bo novembra dopolnila trideset let. 

Billy Ray Cyrus s hčerko Miley na snemanju serije Hannah Montana. (Foto: Profimedia)

Prav tako ni znano, koliko časa sta 61-letnik in več kot trideset let mlajša pevka že skupaj, ve se le, da sta leta 2021 sta prvič uradno sodelovala pri ustvarjanju skupni pesmi “New Day”

Foto: Instagram

Cyrus je sicer sveže ločen – njegova nekdanja žena Tish Cyrus je za ločitev zaprosila pred manj kot pol leta, in sicer po skoraj 29 letih zakona in petih otrocih. Tish je kot razlog navedla “nepremostljive razlike”, zakonca pa sta živela ločeno že več kot dve leti. 

Avtor
Piše

B. P.

Style. Več novic

New Report

Close