B. G. / 04. november 2022

Slavni lik SJP je po več kot 20 letih še vedno modna ikona

V New Yorku trenutno snemajo drugo sezono serije In kot bi mignil …, v kateri Sarah Jessica Parker ostaja modna ikona, kot smo je bili vajeni v seriji Seks v mestu.

Sarah Jessica Parker je kot Carrie Bradshaw iz legendarne serije Seks v mestu (1998 – 2004) postala ena največjih modnih ikon televizije, in kot kaže, nadaljuje svoje poslanstvo.

Te dni v New Yoku snemajo že drugo sezono serije In kot bi mignil …, nadaljevanje kultnega Seksa v mestu, kjer paparaci zasedbo redno spremljajo, s tem pa tudi nove modne kombinacije slavne Carrie.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Nazadnje je presenetila z eklektično opravo, ki zaradi preštevilnih vzorcev in barv v teoriji ne bi delovala, a Carrie je to (pričakovano) uspelo. Dolg karirast plašč znamke moških oblačil Pierre Cardin je kombinirala s pisano črtasto obleko znamke Marrakshi Life, sivim klobukom, vijolično torbico Vivienne Westwood in visokimi škornji iz modrozelenega semiša z izrezi znamke Duchesse Gardini.

SJP je fotografijo oprave objavila tudi na svojem Instagramu, kjer je zapisala: “Carriejina različica modrih semiš čevljev.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

Blestela tudi v drugih opravah

A to je le ena od številnih oprav, v katerih bo igralka blestela v novi sezoni In kot bi mignil …

Paparaci so jo ujeli še v čudoviti valoviti obleki v barvi fuksije, h kateri je nosila salonarje in torbico v enaki barvi, še prej pa je navdušila v vijoličnem “pencil” krilu z bleščicami, ki se je odlično ujel s pisano srajco in preprostim puhastim plaščem.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

A tudi modna ikona kdaj brcne mimo ...

Malce nepričakovano pa je zvezdnica pred dobrim mesecem presenetila z ne tako zelo “šik” opravo, ko je oblekla siv delavski kombinezon, zraven pa torbico v obliki goloba in salonarje, ki so bili moderni v času Seksa v mestu.

Oboževalci Carrie Bradshaw so bili ob tem precej razočarani in se spraševali, kaj se je zgodilo z oddelkom za kostume …

Foto: Profimedia

Avtor
Piše

B. G.

New Report

Close