Slavni pevec obtožen varanja s prostitutkami

01. avgust 2022

Slavni pevec obtožen varanja s prostitutkami

01. avgust 2022
Foto: Profimedia

Pevec Ne-Yo je trača ostrih kritik. Njegova žena je o njem napisala ostro objavo, v kateri trdi, da ji je bil osem let nezvest.

“Osem let laži in prevar,” je zapisala 35-letna Crystal Renay Smith. “Osem let nevede delim svoje življenje in moža s številnimi ženskami, ki mu prodajajo svoja telesa nezaščitene … vse do zadnje! Sem zlomljenega srca in vse to se mi gnusi. Da me prosi, naj ostanem in to sprejmem, je popolnoma noro.”

Svojega moža, s katerim sta poročena že šest let, je označila za narcisa in dejala, da ima dovolj. “Ne bom več lagala javnosti ali se pretvarjal, da se to ne dogaja. Izbrala bom sebe, izbrala bom svojo srečo in zdravje ter svoje spoštovanje.”

Foto: Profimedia

V zakonu so se jima rodili trije otroci, 6-letni Shaffer Chimere, 4-letni Roman AlexanderRaj in 13-mesečna Isabella Rose. “Z njim sem dobila tri čudovite otroke in nič drugega. Samo izgubljena leta in srčno bolečino.” Svoje oboževalce je prosila, naj ji nehajo pošiljati videoposnetke in informacije o njegovem varanju, ker to, kar počne, ni več njena skrb.

Ne-Yo je njeno objavo všečkal in kmalu zatem tvitnil:

“Zavoljo otrok se bova z najinimi izzivi ukvarjala za zaprtimi vrati. Osebne zadeve niso namenjene temu, da bi jih obravnavali in secirali na javnih forumih. Prosim, da v tem trenutku spoštujete zasebnost mene in moje družine.”

Drama se je zgodila tri mesece po tem, ko sta zvezdnika obnovila svoje poročne zaobljube, potem ko sta med pandemijo že razmišljala o ločitvi. Njune zakonske težave je pevec razkril v njegovi pesmi Don’t Love Me, ki jo je napisal med pandemijo.

Avtor
Piše

K. F.

Style. Več novic

New Report

Close