Slingback salonarji poskrbijo za odličen modni videz!

02. maj 2019

Slingback salonarji poskrbijo za odličen modni videz!

02. maj 2019

Poleg trendi detajlov in ‘it’ kosov oblačil lahko svoj videz v toplih dneh narekujemo z izbiro čevljev. In nekaj drži kot pribito: t.i. slingback salonarji so hit obutev te pomladi in poletja.

Po še eni mrzli fronti, ki nas bo prešla v naslednjih dneh in v že ne tako visokih legah poskrbela za sneg, se bodo topli dnevi počasi vračali in sredina maja utegne biti že prav prijetna za nošenje pomladne odprte obutve, tako, kot smo si jo lahko privoščile še do včeraj!

Giancarlo Paoli salonarji in Furla Metropolis torbica

Topli in sončni dnevi poskrbijo, da naša modna pljuča spet zadihajo na polno in da zasijemo v romantičnih kombinacijah, ki se idealno prilegajo toplima sezonama, kot sta pomlad in poletje.

Giancarlo Paoli čevlji in Marc Jacobs Jelly Snapshot torbica

Poleg raznih trendi detajlov in posameznih ‘it’ kosov oblačil lahko svoj videz v toplih dneh narekujemo tudi z izbiro čevljev. In nekaj drži kot pribito: t.i. slingback salonarji so hit obutev te spomladi in poletja.

Pura Lopez

Za njih so značilni: odprta peta, preprostost kombiniranja in nekakšna francoska ležernost – ali pa morda skandinavska, glede na tamkajšnja nova modna IT dekleta? Tako ali drugače so idealna obutev za t.i. prehodno obdobje, še preden skočimo v popolnoma odprte čevlje.

Fabio Rusconi s pikčastim vzorcem

Najbolj popularni slingback modeli te pomladi so takšni, da se izvrstno vključijo v dnevni in večerni videz, da so primerni tako za v pisarno, kot prostočasno dejavnost. Z njimi pridejo na svoj račun vse ženske, ki so jim pri srcu romantika, šik videz in udobje.

Fabio Rusconi
Giancarlo Paoli z napisom

Slingback salonarji obožujejo jeans in frfotave romantične bluze ter srajce. Prelepo se podajo tudi k lahkotnim oblekam s tipičnimi pomladnimi motivi ter vzorci in potiski.

FABI

Če pa ne želite nositi pet, pa čeprav so pri tipičnih modelih slingback čevljev te relativno nizke, se bodo našli pravi slingback modeli tudi za vas – in sicer taki z ravnimi podplati!

Pura Lopez

Za večer si lahko brez skrbi omislite tistih nekaj cenitmetrov pete, s katero so slingback salonarji videti tako zelo ženstveno. Zraven oblecite razkošno srajco ali bluzo z napihnjenimi rokavi, saj slingback salonarji naravnost kličejo h glamurju.

Fabio Rusconi

Ne pozabite, da lahko to obutev kombinirate tudi na sedaj tako trendi kombinezone. Naj vas ne bo strah ogreti se za vzorce in žive barve, s pomočjo katerih bodo vaše slingback lepotičke prišle še bolj do izraza.

Giancarlo Paoli

Od bele in srebrne barve preko črne klasike do rumenih, vijoličnih, turkiznih ter celo rumenih slingback modelov in to celo z napisi – za najbolj drzne modne navdušenke! Po ogledu zgornjih modelov smo prepričani, da se boste tudi same ogrele za to, da postanete njihove lastnice.

D. S.

Foto: modne znamke, Instagram

Style. Več novic

New Report

Close