Slovenska smetana bo po obisku Zagreba lepše dišala

07. september 2022

Slovenska smetana bo po obisku Zagreba lepše dišala

07. september 2022
Foto: Armani

Znani Slovenci in Slovenke so se zbrali v zagrebškem Muzeju sodobne umetnosti, kjer je potekal veliki regionalni dogodek ob lansiranju nove moške dišave Armani Code Perfume.

Med povabljenci je bilo 250 izbranih gostov iz regije, med njimi tudi znani slovenski vplivnici Jasna Vale in Lara Begić, urednica revije Grazie Slovenija Špela Štamol, nekdanji fant Špele Grošelj Gregor Kirsch in serijski zmagovalec slovenskih resničnostnih šovov Franko Bajc.

Kirsch se je odel v elegantno črnino od glave do pet, ki se je skladala z eleganco nove Armanijeve dišave in bil videti kot pravi maneken. Morda bi lahko izbral le drugačne čevlje.

Pri Franku Bajcu težava niso bili samo čevlji, ampak celoten outfit. Čeprav nam je simpatični Primorec izredno pri srcu, nas je s svojo opravo tokrat razočaral. Kombinacija je delovala precej konfuzno in premalo elegantno za tak ugleden dogodek. Morda mu lahko naslednjič pri izboru oblačil svetuje njegov kolega Kirsch.

Foto: Armani

Modna vplivnica Lara Begič je žarela v kratki zeleni oblekici, ki jo je konec maja oblekla že za dogodek v Milanu. V kombinaciji z oranžnimi sandali in oranžno torbico je izstopala v množici temnih oprav in oddajala privlačno mladostno energijo.

Foto: Armani

Mariborska naveza Špela Štamol in Jasna Vale sta se odločili za črno-belo kombinacijo z bleščečimi srebrnimi dodatki, ki je sovpadala s temo večera. Seksi, elegantno in malce skrivnostno.

Foto: Armani

Povabljenci so bili navdušeni nad novo dišavo Armani Code, ki je odraz sodobne moškosti zahvaljujoč novi dišavni kompoziciji in novi, inovativni in impresivni steklenički.

Ta nova pravila moškosti se ujemajo s celotno vizijo oblikovalca Giorgia Armanija, ki meni, da je moškost raznolika in občutljiva. “Moj pogled na moškost ni omejen z vzorci in vsiljenimi vrednotami. Vse moje delo, od oblačil do dišav, je vse prej kot stereotipno in izraža nenehno ustvarjanje novih pravil.

Ta dišava je še en korak v tej smeri. Moški današnjega časa lahko svobodno izraža svojo eleganco in na ta način najde ravnovesje in harmonijo med tem, kar nosi na sebi in v sebi, se pravi, da se lahko na ta način predstavi svetu in živi v njem,” je povedal.

Foto: Armani

Avtor
Piše

Kaja Flisar

Style. Več novic

New Report

Close