Rebecca Gliha razkriva svoje 3 najpomembnejše stilske nasvete

21. marec 2023

Rebecca Gliha razkriva svoje 3 najpomembnejše stilske nasvete

21. marec 2023
Foto: Instagram

Rebecca Gliha je ena izmed tistih mladih modnih vplivnic, ki se lahko pohvali s svojim dodelanim uličnim stilom, v katerem spretno prepleta klasične modne kose s trendi.

Ujeli smo jo na enem od modnih dogodkov, kjer nam je zaupala svoje 3 stilske nasvete, ki jih upošteva pri vsakodnevnem oblačenju.

1. Manj je več

Vsi poznamo rek “manj je več” in tega se trdno drži tudi Rebecca. “To pomeni, da oblečem ravne kroje, ne pretiravam s preveč različnimi barvami in med seboj kombiniram podobne materiale. Na tak način je moj outfit v trenutku videti bolj šik.”

2. Vpadljivi dodatki

Naj bo outfit še tako dodelan in trendovski – če ga ne zaključite z modnimi dodatki, bo vedno ostal nekje med povprečjem. “Jaz stajlingu vedno dodam kakšne hude uhane in očala, seveda pa ne sme manjkati tudi dobra in kvalitetna torbica. Tudi čevlji so pomembni. Ti naj vedno dopolnjujejo outfit in seveda – naj bodo čisti!”

3. Pomembni so proporci

Outfit ne deluje dobro, če z njim ne ustvarite pravih proporcev. Ti so zelo pomembni. “Jaz jih ustvarim tako, da imam vedno eno stvar široko in drugo oprijeto. Se pravi, da nista zgornji in spodnji del široka ali ozka, ampak da se lepo dopolnjujeta,” pravi Rebeka.

Svoje stilske nasvete bo zdaj radodarno delila tudi s svojimi sledilci. Vabi vas, da se udeležite njenega stilskega webinarja, ki bo potekal od 21. marca naprej. Primeren je za vse, ki bi radi spoznali in dodelali svoj stil, se naučili kombinirati barve in vzorce ter izvedeli, kako ustvariti svojo kapsulno garderobo.

V stilski webinar bo vključila tudi trike vsebinskega marketinga, ki jih bosta poleg nje delili mojstrica ustvarjanja video vsebin Lili Čadež in poznavalka družbenih omrežij Katarina Mljač.

Avtor
Piše

Kaja Flisar

Style. Več novic

New Report

Close