Slovenska vplivnica spet blestela na rdeči preprogi v Cannesu

26. maj 2022

Slovenska vplivnica spet blestela na rdeči preprogi v Cannesu

26. maj 2022
Foto: Instagram

Maja Malnar se je ponovno udeležila prestižnega filmskega festivala v Cannesu, kjer se je po rdeči preprogi sprehodila v dih jemajočih kreacijah.

Če ste eden od 1,3 milijona sledilcev, ki jih ima na Instagramu Maja Malnar, potem veste, da uspešna slovenska vplivnica živi precej razkošno življenje.

Potuje po najlepših krajih, se udeležuje prestižnih dogodkov in nosi zavidljive kreacije svetovno znanih modnih kreatorjev.

Tokrat pa se ponovno mudi v Cannesu, kjer se odvija 75. filmski festival, eden najbolj pričakovanih v vsem letu, saj se ga udeležujejo največje filmske zvezde na svetu. Letos smo na preprogi videli že Julianne Moore, Evo Longoria, Adriano Lima in Naomi Campbell.

Ne v eni, ampak kar v treh kreacijah visoke mode

A niso le igralke in supermanekenke tiste, ki za ta namen priletijo v francosko riviero. Zadnja leta so redne gostje tudi uspešne vplivnice, kot sta denimo Nemka Leonie Hanne in celo naša Maja.

Uspešna Slovenka se je po canski rdeči preprogi sprehodila v treh dih jemajočih kreacijah znamk visoke mode Maison Geyanna Youness, Sophie Couture in Rami Al Ali.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Maja se je v preteklih letih že večkrat sprehodila po preprogi v Cannesu in se družila z zvezdniki, med njimi z Zacom Efronom in Alessandro Ambrosio.

Avtor
Piše

B. G.

Style. Več novic

New Report

Close