Slovenske vplivnice navdušene nad lepotami Japonske

20. maj 2022

Slovenske vplivnice navdušene nad lepotami Japonske

20. maj 2022

Nova linija za telo s pridihom japonske lepote je znane Slovenke popeljala naravnost v deželo vzhajajočega sonca.

Ljubiteljice lepote so se zbrale na očarljivem vrtu Lili Novy, kjer je Kozmetika Afrodita predstavila novo dišečo linijo 100 % SPA Cherry Blossom. Gostje so bile navdušene nad cvetočimi kotički z njihovimi izdelki, ki kar kličejo po tem, da si jih naneseš na kožo in ob nežnem vonju češenj z mislimi odplavaš na Japonsko.

Med slovenskimi vplivnicami smo opazili Hajdi, Evo Ahačevčič Pakiž, Cool Mamacito, Ajdo Sitar, Aljo Perne in Nives Orešnik, ki so med seboj veselo klepetale in nasmejane pozirale fotografinji.

Foto: Kozmetika Afrodita

Pravo japonsko vzdušje sta pričarali tudi gejši v njihovi tradicionalni opravi, Japonka Megumi Yoshida pa je vsem prisotnim izpisala ime z japonskimi pismenkami.

Maja Štamol z gejšama (Foto: Kozmetika Afrodita)

Simbol upanja in prenove

Nežen vonj po češnjah nas je popeljal na daljno Japonsko, od koder izvira eden najlepših poklonov naravi – tradicija občudovanja cvetočih češenj, imenovanih sakura. Čudovita cvetoča drevesa pomenijo simbol upanja in prenove, zato se ljudje vsako pomlad, obujenemu življenju in minljivi lepoti teh krhkih cvetov poklonijo s praznikom hanami.

Njihova lepota, nežnost in popolnost so ujete v novi kolekciji 100% SPA Cherry Blossom iz Kozmetike Afrodita. V njej najdete čutno masažno olje, sladkorni piling in razkošni mousse za telo. Odlikuje jih romantična dišava češnjevih cvetov, prefinjeno vtkana v nežne in puhaste teksture, kar omogoča popolnoma novo negovalno doživetje.

Foto: Afrodita

99 odstotkov sestavin naravnega izvora

“Pri ustvarjanju Cherry Blossom linije je bila naša želja opojnost češnjevih cvetov prenesti v intimo lastnih lepotnih ritualov, tako kot jih že stoletje uporabljajo Japonke. Božanski vonj češnjevega cveta sakure na koži zariše sledi pomladno igrivost in poudari ženstvenost,” so povedali pri Kozmetiki Afrodita.

Foto: Kozmetika Afrodita

Linija vsebuje do 99 odstotkov sestavin naravnega izvora, ne vsebuje parafina, silikonov in parabenov ter je veganska. Nežna in izredno ženstvena linija obljublja žametno mehko in dišečo negovano kožo, ki vas bo vsak dan spomnila na to, da svoje ženstvenosti ne prepuščate naključju.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic

New Report

Close