Šminke, ki jih obožujejo naše priljubljene zvezdnice

04. marec 2019

Šminke, ki jih obožujejo naše priljubljene zvezdnice

04. marec 2019

Glamurozen in do podrobnosti dovršen videz vedno krasi priljubljene zvezdnice. Za njihovimi popolnimi outfiti in make – upi pa največkrat stoji gora stilistov in vizažistov, katerih naloga je, da ustvarijo podobo, ki bo ne samo laskala videzu, ampak celotnem osebnostnem slogu in značaju trendseterk.

Za videz, ki bo pritegnil pozornost in zvezdnice popeljal na seznam najbolj oblečenih, bo stilist posegel po kreacijah najbolj znanih modnih hiš, oblikovalcev ter modnih znamk, vizažisti pa nemalokrat uporabijo preproste lepotne trike, ki prinašajo trenuten svež in mladosten videz.

Najbolj popularen trik je uporaba šminke, ki lahko v samo nekaj potezah ustvari učinkovit videz za rdečo preprogo ali za dnevne priložnosti. Čeprav se za njihovimi vedno drugačnimi videzi najpogosteje skrivajo najboljši vizažisti sveta, imajo zvezdnice tudi svoje najljubše izdelke. Med njimi so tudi določeni odtenki šmink, h katerim se vedno znova vračajo.

Poleg tega, da so šminke eden izmed najljubših beauty izdelkov znanih trendseterk, tudi med ostalimi ženskami ni čisto nič drugače. Pa vendar se velikokrat vprašamo, kako izbrati najboljši odtenek. Navdih smo našli v razkošnih zvezdniških make – up kolekcijah.

Britansko it dekle ter oblikovalka Alexa Chung ima v svoji kozmetični torbici vedno šminke NARS Cosmetics Audacious v rožnati barvi, medtem, ko se za popolnimi rdečimi ustnicami Taylor Swift skriva najbolj popularni M.A.C. odtenek Ruby Woo. Polne ustnice so zaščitni znak še ene znane Britanke, Rosie Huntington-Whiteley, ki si namesto šminke najrajši nanese balzam za ustnice Caudalie.

Za dnevni ali večerni videz Meghan Markle in Victoria Beckham zagotovo posežeta po svojih najbolj priljubljenih nude odtenkih.

Da bi lahko brezhiben in učinkovit make – up z rdečimi, nude ali rožnatimi odtenki šminkami ustvarili tudi brez pomoči vizažistom, vam v nadaljevanju razkrivamo priljubljene odtenke, ki jih obožujejo zvezdnice.

Foto: Instagram, M.A.C., NARS, Charlotte Tillbury, Caudalie, Estee Lauder

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close