Sobotna Kurzschluss vročica z Erickom Morillom

13. september 2019

Sobotna Kurzschluss vročica z Erickom Morillom

13. september 2019

Od latino ritmov v ‘rodni’ Kolumbiji, hip hop navdiha z ulic New Yorka in slovitih house zabav v klubih na Ibizi, le malo stvari v svetu glasbe in zabave je, pri katerih ameriški didžej Erick Morillo ne bi sodeloval.

23. novembra bo svojo mešanico vsega naštetega in še več pripeljal s seboj v Kurzschluss, kjer bo slovenskim oboževalcev ponudil glasbeno izkušnjo, ki jo je izpopolnjeval več kot 30 let. Vstopnice so na voljo na vseh prodajnih mestih Eventim.

Erick Morillo, ki uspešno krmari na čelu glasbenega imperija Subliminal Records, je že skoraj dve desetletji eden najbolj prepoznavnih in zaželenih didžejev v svetovnem merilu. Povsem razumljivo, da se 48- letni Erick praktično nikoli ne ustavi, pa naj gre za njegove tedenske zabave v domačem New Yorku, vsakoletnega gostovanja na zabavah Subliminal Sessions v okviru Winter Music Conference v Miamiju ali sedaj že legendarnih zabav v slovitem klubu Pacha na Ibizi do častnega mesta rezidenta v londonskem klubu Ministry of Sound, ki mu je pripadel kot enemu redkih ameriških didžejev.

Njegov urnik je tudi za številne stanovske kolege nepredstavljiv. Še posebej v poletnih mesecih, ko ga lahko vidimo vse od Neaplja, Mikonosa in Londona, lahko številka naraste tudi do 30 nastopov mesečno.

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close