Šok v Britaniji: Je to zadnja želja kraljice Elizabete II?

01. julij 2020

Šok v Britaniji: Je to zadnja želja kraljice Elizabete II?

01. julij 2020

O zdravju 94-letne kraljice Elizabete II. pišejo že leta, v zadnjih mesecih pa naj bi mnogi tuji mediji pisali, da je njeno zdravstveno stanje zelo slabo.

Kljub temu, da je govorice Buckinghamska palača zanikala, pa revija Globe znova piše, da kraljica ne bo več dolgo živela. Še več, zdaj pa so razkrili njeno domnevno zadnjo željo.

Po navedbah vira blizu palače, je škandal, v katerega je bil vpleten kraljičin najljubši sin, 60 letni Andrew, dodobra načel kraljičino zdravje.

Princ Andrew je vpleten v spolno afero, v kateri je bil pokojni prinčev prijatelj Jeffrey Epstein obsojen kot spolni predator in kot kaže je prišel čas, ko bo kraljičin sin moral plačati ceno.

Čeprav se je vojvoda Yorški sam odrekel vsem kraljevim dolžnostim, kot sta to naredila tudi princ Harry in Meghan, to za 94-letno monarhinjo ni bilo dovolj. Zdaj naj bi se odločila, da ga razreši vseh njegovih nazivov.

Neimenovani vir trdi, da je zadnja kraljičina želja pred smrtjo odvzeti Andrewu kraljevi naziv. Razlog naj bi bila slaba publiciteta, ki jo je prinesel dvoru.

»Andrew je izgubil ugled, kraljeve obveznosti, službo, plačo in kmalu bo ostal še brez naziva. Ne more se več izogibati soočenju z zakonom. Dobil bo to, kar si zasluži,«

je zaključil vir.

Foto: Profimedia

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close