Šok zaradi naslovnice z Bradom: “Manjka samo še krsta”

23. junij 2022

Šok zaradi naslovnice z Bradom: “Manjka samo še krsta”

23. junij 2022
Foto: Instagram

Legendarni Brad Pitt krasi naslovnico aktualne izdaje revije GQ, s katero je šokiral številne oboževalce. “Videti si kot voščena lutka,” je le eden od negativnih odzivov na fotografije.

Brad Pitt je za GQ dal iskren intervju o tem, kako se po 30 letih uspešne kariere počasi spogleduje z upokojitvijo, a kaj ko so njegove besede povsem zasenčile (neposrečene) fotografije.

58-letni igralec namreč pozira plavajoč v vodi, obkrožem s cvetovi in s precej čudnim izrazom na obrazu, zaradi česar mnoge spominja na voščeno lutko, druge pa celo na truplo.

“Videti je, da bi morali zapreti krsto, ubogi Brad,” je eden od tovrstnih odzivov, sledili so še: “Manjka le še krsta,” in “Videti je balzamiran,” ter: “Kot truplo, ki plava v bazenu med cvetovi. Kot da so ga ustrelili na poroki, on pa je padel v plavajoči cvetlični aranžma”.

Nabrali so se tudi komentarji, da bi morali odpustiti osebo, ki je odobrila objavo teh fotografij, mnogi pa so bili tudi ogorčeni, kako slabo so pri reviji prikazali najbolj čednega moškega na svetu: “Te fotografije na nikakršen način ne izražanjo najboljših plati Brada”.

Nič boljši niso niti odzivi pri ostalih fotografijah v notranjosti revije. “Obožujem Brada, ampak, kaj je to,” pravijo uporabniki družbenih omrežij, strinjajo pa se tudi, da je poleg fotografij slaba tudi izbira oblačil.

“To je moj zadnji semester”

Sicer pa je legendarni igralec v intervjuju za revijo razkril, da bo kmalu zaključil z igranjem, ter oznanil, da je to njegov “zadnji semester”. A ni še povsem zaključil – avgusta v kinematografe prihaja njegov novi film Bullet Train, v katerem je zaigral ob Sandri Bullock.

Je pa ponosno dejal, da je že zaključil z nečim drugim: s cigaretami. Med pandemijo novega koronavirusa se je odločil, da povsem prekine s kajenjem, češ, da “pri mojih letih iz tega ne pride nič dobrega,” je dodal.

Celoten intervju si lahko preberete tukaj.

Avtor
Piše

B. G.

Style. Več novic

New Report

Close