Šokantna teorija: Smrt Marilyn Monroe je bila lažna. Živi v tej EVROPSKI državi!

12. november 2020

Šokantna teorija: Smrt Marilyn Monroe je bila lažna. Živi v tej EVROPSKI državi!

12. november 2020

5. avgusta 1962 je svet obkrožila šokantna novica – zaradi prevelikega odmerka zdravil je umrla največja zvezda tistega časa, Marilyn Monroe.

Znano je, da je v času pred smrtjo, ki so jo označili za samomor, trpela za duševnimi motnjami in bila odvisna od mamil.

A fotografije, ki so bile objavljene po smrti zapeljive blondinke so bile njenim oboževalcem sumljive. Pojavilo se je več teorij, najbolj priljubljena pa je ta, da je bila v njenem stanovanju najdena še ena igralka, zelo podobna zvezdnici, piše BrightSide.

Tej igralki naj bi dejansko vbrizgali smrtonosni odmerek mamil, nato pa so jo premestili v Marilynino stanovanje, da bi »uprizorili« njeno smrt.

Po isti teoriji so resnično Marilyn Monroe, omamljeno s pomirjevali Kennedyjeva ekipa na skrivaj odpeljala v Švico, kjer so jo namestili v zasebno kliniko.

Tam je spoznala dr. Lobba, vdovca s tremi sinovi, s katerim se je po zdravljenju poročila in ostala v tej evropski državi.

Dr. Lobb je umrl v sedemdesetih letih, vendar naj bi bila Marilyn še vedno živa, dobrega zdravja in uživa mirno starost, obkrožena z vnuki posvojenih sinov, pravi teorija.

Največja težava te teorije je, da ni nikakršnih dokazov, ki bi vsaj malo nakazovali, da je kar koli od tega resnično.

Ali vi verjamete vsaj malo?

Foto: Profimedia

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close