Šokantno razkritje slavne igralke: še nikoli ni jedla burgerja

17. marec 2023

Šokantno razkritje slavne igralke: še nikoli ni jedla burgerja

17. marec 2023
Foto: Profimedia

Tessa Thompson je med intervjujem na zabavi po Oskarjih šokirala z izjavo, da še nikoli ni poskusila ene najslavnejših jedi na svetu.

Kljub temu, da ni ne vegeterijanka ne veganka, priljubljena igralka Tessa Thompson še nikoli ni jedla hamburgerja, je razkrila med intervjujem na rdeči preprogi po Oskarjih. “To je edina izjemna stvar, ki jo še vedno lahko trdim,” je dodala ob tem.

Tessa na letošnji zabavi Vanitz Fair po Oskarjih. (Foto: Profimedia)

Nato pa je razkrila še nekaj, kar je presenetilo mnoge: jajca je poskusila šele pred kratkim in ne razume vsega navdušenja okrog njih. “Ne zdijo se mi tako odlični,” je pripomnila, nakar jo je novinarka skušala prepričati, da so “kul” zaradi vseh različnih načinov, na katere jih lahko pripraviš. “Ravno v tem je njihov problem,” je odvrnila na to.

@vanityfair #TessaThompson was *not* at the #VanityFairOscarParty In-N-Out line. #VFOscars #Oscars @ameliadimz ♬ original sound – Vanity Fair

Tessino razkritje o hamburgergjih in jajcih je tako presenetilo novinarko, da jo je povprašala še o drugem priljubljenem vsestranskem živilu – krompirju. Ob tem pa je zvezdnica priznala, da krompir naravnost obožuje.

Tesso lahko trenutno gledamo v tretjem delu slavne boksarske franšize Creed III, v katerem ponovno igra ob Michaelu B. Jordanu.

Avtor
Piše

B. G.

Style. Več novic

New Report

Close