Oglasno sporočilo / 04. avgust 2023

SOS mazilo, ki ne sme manjkati v vaši potovalni lekarni

Morje, vonj borovcev, zvok škržatov in brezskrbno nastavljanje sončnim žarkom. Ja, tudi mi si želimo, da se poletje nikoli ne bi končalo.

A kljub temu – pretirana izpostavljenost soncu lahko hitro pripelje do rdečice, luščenja in poškodb kože. Tukaj na pomoč priskoči mazilo Jekoderm, ki predstavlja bližnjico do zdrave kože.

Mazilo, ki so ga uporabljale že naše mame, saj je na tržišču že dolgih 68 let, ima v svoji potovalni torbici vedno tudi vplivnica Alja Perne. “Všeč mi je njegovo praktično pakiranje, saj ne zavzame veliko prostora in je enostavno za prenašanje na potovanja in izlete. To je SOS za našo kožo.”

Foto: Saša Despot

Njegova glavna sestavina je ribje olje, ki vsebuje vitamin A – ta je nujen za pravilno tvorbo povrhnjice. Mazilo je še posebej priporočljivo za kožo, izpostavljeno škodljivim vplivom sonca, saj jo pomirja, blaži rdečico in luščenje kože.

Poleg tega lajša procese regeneracije razdražene kože, neguje suho in luskasto kožo, daje gladkost in sijaj ter povečuje elastičnost.

 

“Jekoderm imam vedno s seboj v torbici, saj mi pride prav tudi med sprehodi z vozičkom, ko imam gola ramena. Odličen je tudi pri vseh majhnih poškodbah, kot so ureznine in odrgnine, ki so pri starejšem sinu Liamu zelo pogoste.”

 

 

Simpatična družinica sicer večino poletja preživi na morju, a se izogibajo direktnemu soncu.

“Ampak smo vseeno veliko v vodi, na bazenih in v morju, tako da nas sonce v vsakem primeru dobi,” pravi Alja in dodaja, da na plažo nikoli ne gredo brez vode, igračk in zaščitne kreme.

 

“Nikoli nismo v najbolj kritičnih urah na soncu, po navadi gremo na plažo zjutraj po zajtrku in potem spet po 17. uri, sicer pa je vedno z nami sončna krema z zaščitnim faktorjem in majice za kopanje z dolgimi rokavi, pa klobučki, ki jih otroka sicer ne marata, takoj vse dol potegneta.”

 

Pomirjujoča aroma kokosa mazila Jekoderm je sicer primerna tudi za nego zdrave kože. “Zelo mi je všeč njen vonj, ki deluje blagodejno na mojo kožo,” pravi Alja in doda, da mazilo uporablja vsa družina.

Primerno je namreč za odrasle in otroke od 3. leta dalje ter je nepogrešljiv poletni pripomoček, ki poskrbi za zdravo in negovano kožo.

Kje kupiti?

Mazilo Jekoderm je na voljo na spletni strani Lekarnar.com.

New Report

Close