Sporočila, ki ga je dobila od svojega moža ni pričakovala

06. junij 2021

Sporočila, ki ga je dobila od svojega moža ni pričakovala

06. junij 2021
Profimedia

Na odgovor sporočila: “Ljubim te,” se je spraševal kaj je spet storila narobe, da se mu tako ‘prilizuje’.

Uporabnica foruma se je domislila zanimivega eksperimenta. S sodelavkami, ki so vse poročene že več kot deset let, so svojim možem poslale sporočilo z napisom: “Ljubim te.” 

Odgovori so bili naslednji: 

  • Prvi mož je klical, zanimalo ga je katero obletnico je spet pozabil. 
  • Drugi mož je napisal enako in dopisal, da še ni plačni dan. 
  • Tretji mož, ki je malo bolj za hece, je želel vedeti, katere smrekice vohajo v službi. 
  • Četrtega je izjava očitno tako razvnela, da želi, da se čim prej dobita doma. 
  • Peti mož je kar malo razočaral. Zdelo se mu je, da imamo v službi malo preveč časa, da se s takimi neumnostmi ukvarjamo. Je rekel, da če si mi to lahko privoščimo je treba vzeti v zakup, da ima on resno službo.  
  • Šestega in tudi zadnjega moža je zanimalo kako hudo je tokrat poškodovala avto. Sodelavki je bilo zaradi moževega odziva kar malo nerodno in hudo.  
Profimedia

Blamirate moške v službah  

Komentarji so se pod objavo vsuli kot dež iz škafa. S tem tudi ogromno sovražnih opazk. 

“In čisto vsi dedci so odgovorili na SMS in to še v nekem humornem tonu? Ja seveda,” je s pridihom cinizma spraševal uporabnik foruma 

Nekdo je zapisal, da bi ji za nekaj let brez seksa rekel, da ni resna. “Kakšna ljubezen, sva pač prijatelja,” dodaja. Povedal je še, da si vse zaupata in si medsebojno pomagata, vendar iskric med njima ni. 

Babe brezdelne. Me prav zanima, v kakšni službi ste. Verjetno javna uprava. Bi vam jaz že pokazal hudiča, če bi bil vaš šef. Blamirate moške v službah, ki itak nosijo domov več denarja kot vi. 

Jaz bi jih moji kar fino napel, že v sporočilu, doma pa bi se resno pomenila o taki provokaciji,” je komentiral hudi Marjan 

“Ni čudno, da je slovensko gospodarstvo nekonkurenčno, da nas Romunija prehiteva po levi in desni, če v službi na neumnosti mislite, namesto da bi kaj koristnega delali. A res ne boste nikoli ven iz pubertete?” je dodal še eden na forumu

Profimedia

V odgovor so dobili pojasnilo uporabnice. Gospa je razložila, da mnenje, da je treba delati kot zamorec in da bi bilo še najbolje ‘scat v flašo’ in da je delovna storilnost za hip padla absolutno kontra produktivna. Razložila je, da ve, da se marsikje zelo gara, vendar je delo kar nekaj, če je učinek slab. 

Dodaja, da je pomembna dobra organizacija, učinkovitost, napredna tehnologija in sproščenost v kolektivu. S tem se delavec dobro počuti, zato je lojalen do podjetja in tudi bolj produktiven.  

Vendar to ni bil dovolj dober razlog, da se ljudje ne bi nehali pritoževati nad eksperimentom, ki so ga izvedle sodelavke v službenem času. 

Žena je samo prijateljica 

Nekdo je zapisal, da bi ji za nekaj let brez seksa rekel, da ni resna. “Kakšna ljubezen, sva pač prijatelja,” dodaja. Povedal je še, da si vse zaupata in si medsebojno pomagata, vendar iskric med njima več ni.  

Profimedia

Številni so bili nad SMS sporočilom navdušeni in so tudi sami poskusili eksperiment. 

Mogoče spet najdeva strast 

“Takoj jutri s sodelavkami preverimo, pa javim kako so se odrezali naši moški. Upam, da ne pride do kakšne ločitve,” se je pošalila prva 

Lavi se je zdela to čudovita ideja, ampak je bila presenečena, da si tako redko izkažejo ljubezen, da so možje presenečeni, ko jim to povedo. 

“Sicer sem samska, ampak se spomnim bivšega še v dobrih časih, ko mi je na takšna sporočila odgovoril nazaj, mucek, jaz pa tebe,” je še dodala 

Neka uporabnica je bila navdušena nad idejo, saj sta z možem skupaj že 22 let in si čisto premalokrat povesta ti dve posebni besedi. Dodala je izjemno zanimiv stavek in sicer, da jima gre stavek: “rad/a te imam!” veliko lažje z jezika. Takoj mu je napisala sporočilo, odgovor je bil izjemen. Odpisal ji je, da jo tudi on zelo ljubi in dodal, da si je to že dolgo želel slišati.  

“Mogoče spet najdeva tisto pravo strast,” je iskreno zapisala uporabnica na forumu Starševski čvek.

Profimedia

Kako lahko prebudimo ljubezen v zakonu? 

  1. Bodita si čustveno blizu 

V zakonu je pomembno, da se partnerja spoštujeta in izpolnjujeta potrebe drug drugega. Spomnita se drug na drugega in si namenita majhne pozornosti. Moški lahko ženi podari šopek rož, ona pa ga preseneti z vstopnico za kino.  

  1. Večkrat se držita za roke 

Naj vas v javnosti ne bo sram držati partnerja za roke. Dr. Kory Floyd pojasnjuje, da malenkosti, kot so objemi, držanje partnerja za roke in dotik, pomembni za sproščanje oksitocina ter spodbujajo občutke sproščenosti. Fizičen dotik pa sprošča stresne hormone. 

Profimedia
  1. Ločita intimni čas od rutine 

Planirajta svoje užitke, čas ki je namenjen samo vama. Otroke vsaj enkrat na teden pustita v varstvu in se fokusirajta drug na drugega. Izogibajta se intimnih pogovorov pri čiščenju kopalnici, kuhanju in drugih domačih opravilih.  

  1. Naj bo seks prioriteta 

Na spolne odnose se v partnerstvu ne sme pozabiti. Pripravita si vzdušje s svečkami in kadili, prižgita posebno glasbo in naj vaju ta pelje v mistična doživetja, ki vaju bodo še toliko bolj zbližala. Seks naj ne bo le rutinski, vendar čuten, globok, ljubeč. Poslušajta želje drug drugega. Ne molčita, vendar izrazita svoje želje, saj bosta le tako slišana.  

Profimedia

Kako dobro poznate partnerja 

Dr. Gottman opozarja, da je prijateljstvo lepilo v partnerstvu. Pravi, da je pomembno, da se partnerja poznata intimno, vesta kaj je je drugi osebi ljubo in kaj ne, kakšne so njegove sanje, upanja in želje. Ti pari, ki o partnerju vedo vse zgoraj našteto, so tisti, ki bodo najverjetneje v partnerstvu cveteli.  

Avtor
Piše

T. Š.

Style. Več novic

New Report

Close