Športno in modno: Najnovejša modna kolekcija Puma v sodelovanju z Bebe Rexho!

09. april 2021

Športno in modno: Najnovejša modna kolekcija Puma v sodelovanju z Bebe Rexho!

09. april 2021

Bebe Rexha je postala obraz in zaščitni znak nove kolekcije »Power Collection« znamk Puma in Deichmann pod sloganom #WhateverSuitsYou.

Samozavestna in nadvse uspešna ameriška pevka Bebe Rexha, imetnica diamantne plošče in prejemnica številnih nagrad, je uspešno predstavila novo kolekcijo, v kateri sta moči združila Deichmann in Puma.

Kolekcija združuje ljubezen do sebe in svojega stila z oznako #WhateverSuitsYou. Osvojila vas bo s svojo funkcionalnostjo, pa tudi prekrasnim dizajnom, s katerim ženske spodbuja, da zasledujejo lastna pravila in najdejo čisto svoj stil. V njej se odraža pevkina klasična in hkrati drznejša plat. Sama je o svoji kolekciji na snemanju kampanje v Los Angelesu povedala: “Z različnimi stili lahko pokažem svojo vsestranskost, se izrazim in pokažem, kako močna sem.” Od začetka pomladi je ta kolekcija na voljo tudi v izbranih poslovalnicah Deichmann po celi Sloveniji.

Ekskluzivna kolekcija PUMA X DEICHMANN vključuje pet modelov – dvoje superg v preprostem belem dizajnu s poudarjeno črto v rožnatem odtenku in zlatim napisom Puma. Kolekcijo dopolnjujejo nahrbtnik, nakupovalna vrečka in večnamenska torba za različne priložnosti, ki bo odlična izbira za prve spomladanske poti.

Kolekcija #WhateverSuitsYou hkrati pomeni moč ženske in jih spodbuja k izražanju svojega stila in ljubezni do sebe. Modeli so na voljo v izbranih poslovalnicah po vsej Sloveniji že od 14,99 do 49,99 €.

Več informacij je na voljo na spletni strani Deichmann: https://www.deichmann.com/SI/sl/shop/promo/beberexha.cat

Avtor
Piše

Eva Doljak

Style. Več novic

New Report

Close