Spoznajte nov model kavbojk, ki ga čislajo ljubiteljice mode

19. marec 2019

Spoznajte nov model kavbojk, ki ga čislajo ljubiteljice mode

19. marec 2019

Modna dekleta in blogerke so se dobesedno zapodile za tem modelom, saj se ga da zelo preprosto stilirati z večino oblačil za vsak dan. Po silhueti spominja na fantovski jeans.

Jeans oziroma dobre stare kavbojke – le kaj bi počele brez tega čisto zares osnovnega oblačila, ki je več kot samo to, saj se ob primernem kroju v trenutku spremeni v ‘it modni kos’?

Fashioniste oziroma modne dame, ki dobro vedo, kaj je v trendu, so se ogrele za kavbojke, za katere se nam sicer dozdeva, kot da smo jih že videle, toda… Počakajte trenutek. Res so ‘mamine kavbojke’ oziroma mommy jeans, a vseeno – drugačne.

https://www.instagram.com/p/Bui2ikqnYJA/?utm_source=ig_embed

Gre za model jeansa, ki je sicer podoben ‘maminim kavbojkam’, ki so obnorele svet pred nekaj sezonami, a te, ki jih zadnje tedne nosijo vsa ‘it’ dekleta z Instagrama, so po silhueti veliko bolj podobne moškim oziroma fantovskim kavbojkam.

https://www.instagram.com/p/Bu_4TL_lgvF/?utm_source=ig_embed

Ne gre torej za revolucionarno nov model, pravzaprav gre za križanca med boyfriend jeansom in ‘mommy’ jeansom, modne blogerke pa so se dobesedno zapodile za njim, saj ima prednost, da se ga da zelo preprosto stilirati z večino oblačil za vsak dan.

D. S.

Foto: Instagram, Imax Tree, Glamour

Style. Več novic

New Report

Close