Sta Lady Gaga in Bradley Cooper res nov slavni par?

18. februar 2019

Sta Lady Gaga in Bradley Cooper res nov slavni par?

18. februar 2019

Njuni najbolj zagreti oboževalci si želijo, da bi se filmska fikcija spremenila v romanco še v resničnem življenju. Kjer je dim, naj bi bil tudi ogenj, utemeljejo z naslednjimi 5 dejstvi.

Kaj se dogaja s pevko in po novem igralko, ter z znanim igralcem, ki kot režiser stoji za filmom Zvezda je rojena, v katerem sta prav z Gago tudi nastopila skupaj? Ali film nemara potrebuje dodatno publiciteto pred podelitvijo Oskarjev, za prestižne kipce je bil namreč A Star is Born večkrat nominiran?

Tako ali drugače, oboževalcev Gage in Cooperja, ter za dodatek onih, ki jim je bil film všeč, ne boste zlahka prepričali, da se med tema dvema nekaj ne kuha. Zatrjujejo, da ‘je tam, kjer je dim, tudi ogenj’. Morda pozabljajo, da so ‘dimno zaveso’ sami ustvarili z objavami na družbenih omrežjih, a vseeno je pred vami 5 dejstev, ki morda potrjujejo, da bi se utegnilo med soigralcema iz filma zaiskriti. Za začetek prvi argument:

# Oboževalci si želijo, da bi Lady Gaga in Bradley postala novi ‘it par’

Ta želja jim je razum zameglila do meje, ko po družbenih omrežjih celo trdijo, da sta že zaljubljena. Največ takih je na Twitterju, ki je odličen format za ljubitelje teorij zarot, tudi ljubezenskih.

# Menda je med njima ‘kemija’

Potem, ko so 2 uri in 14 minut sedeli v temi kinodvorane, so najbolj zagreti gledalci prevedli filmsko fikcijo v domnevo, da se med Gago in Cooperjem odvija romanca v resničnem življenju. Ali pa se še bo. V zagovor ponujajo sliko Gage in Cooperja (zgoraj) med pevkino rezidenco v Las Vegasu, ki naj bi kazala, da je ‘med njima več kot prijateljstvo’. Pod sliko najdemo komentarje tipa, da ‘je pevka čisto iz sebe’ ali pa ‘noro zaljubljena v Bradleya Cooperja’. Kaj pa, če sta samo ‘padla’ v umetniški eros?

# Lady Gaga in njen večni zaročenec Christian Carino sta MORDA šla narazen

Nič ni še potrjenega. Nikjer dokazov. Toda Gaga je na podelitev Grammyjev RES prišla brez zaročnega prstana. Tisti, ki imajo vse pod nadzorom, tudi to, kdo komu sledi, nam vržejo novo kost za glodanje: Gaga ne sledi Chrisu na Instagramu. Kaj pa, če mu nikoli ni? In, mimogrede, ali ima Chris profil na Insta?

# Bradley Cooper je resda z Irino Shayk, toda…

… bojda je nesrečen s supermanekenko, odkar je imel priložnost delati in se družiti z ekscentrično Lady Gaga. Tako vsaj zatrjuje tabloid Mercury News in še nekateri opravljivi mediji. Z Irino Shayk je Cooper od leta 2015 (‘nasledil’ je nogometaša Cristiana Ronalda, s katerim je bila Shaykova med 2010. in 2015.), parček ima tudi hčerko, ki se je rodila marca 2017. Na podelitev Zlatih globusov je Irina prišla z Bradleyem in tam je nastala spodnja fotografija, ki je po mnenju tviterašev ‘zgovorna’.

Je to res ‘morilski’ pogled Lady Gaga, uperjen proti Irini?

# Gaga je povedala, da se NIKOLI ne bi dobivala s Cooperjem

To je bilo leta 2016, ravno pred začetkom snemanja filma Zvezda je rojena. Ko je Howard Stern v pogovorni oddaji vprašal pevko, ali bi se lahko med njo in prihodnjim soigralcem potencialno razvilo kaj romantičnega, je Lady Gaga odsekala: “Absolutno ne!”

Lady Gaga in njen zaročenec Chris Carino, ki se z njo malokrat pojavi v javnosti
Carino in Gaga januarja letos na 25. podelitvi kritiških nagrad Screen Actors Guild Awards

No, vseh zgoraj 5 omenjenih ‘argumentov’ je ljubiteljem pevke in igralca že dovolj, da vidijo znamenja tam, kjer jih (zaenkrat) ni.

D. S.

Foto: Twitter, The Mercury News, IMDB, Getty Images, Access Online

Style. Več novic

New Report

Close