Sta se Angelina Jolie in Keanu Reeves zapletla v romanco?

24. junij 2019

Sta se Angelina Jolie in Keanu Reeves zapletla v romanco?

24. junij 2019

Govori se celo, da je Keanujeva ostarela mati že dala ‘žegen’ potencialni novi ljubezenski zvezi, saj ‘si vroče želi, da bi se njen 54-letni sin že končno enkrat ustalil’.

Enkrat gor, drugič dol in čez nekaj časa se ljubezenska sreča obrne. Se to dogaja igralcema Keanuju Reevesu in Angelini Jolie? Sta drug v drugem našla sorodno dušo? Upamo, da je res tako in bi bili veseli za njiju, če se tabloidne govorice izkažejo za resnične. Tako Angie kot Keanu sta utrpela svoj delež smole v ljubezenskih razmerjih in medosebnih odnosih z bližnjimi. Drug drugemu bi gotovo lahko veliko zaupala in se zbližala že zaradi bridkih izkušenj, ne le zaradi telesne kemije ter privlačnosti.

Kot strela z jasnega je leta 2017 usekala novica, da se Angelina Jolie (44) in njen mož, filmski superzvezdnik Brad Pitt (55) ločujeta, kljub številni družini, ki sta jo medtem ustvarila (večina otrok je posvojenih, op.). Iz vročega ljubimkanja na snemanju filma, s katerim sta zelo prizadela Bradovo tedanjo ženo Jennifer Aniston, se je l. 2005 razvilo resno razmerje, ki je vodilo v zakon.

Toda po petih letih zakona in 12 letih partnerskega razmerja so bile razpoke med njima preveč globoke, da bi jih še lahko popravila. Brad je bil bojda občasno nasilen, poleg tega je ogromno pil, kar pa je, priznajmo, odlično skrival pred javnostjo. Postalo je tako grdo, da nekaj časa po ločitvi Brad in Angie sploh nista govorila drug z drugim.

Kasneje sta nekdanja zakonca odnose med seboj zakrpala, a le zaradi dobrobiti skupnih otrok. Sedaj ‘dobro poučeni viri’ zatrjujejo, da ima Angie ‘novega skrivnostnega moškega v svojem življenju’. In to ne kateregakoli! Ta moški naj bi bil hollywoodski filmski A-kategornik Keanu Reeves!

Keanu je bil vedno priznan igralec, slovel je po značajskih vlogah, a 54-letnik šele zdaj doživlja priznanje, ki mu je vedno šlo. Svet je ponorel za Reevesom, ki se je 2. septembra 1964, tega mnogi ne vedo, rodil v libanonski prestolnici Bejrut. Eksotični Keanu, znan po ‘katatonični’, minimalistični igralski metodi, se te dni kopa v slavi zaradi 3. dela franšiznega filma John Wick z naslovom Parabellum, v katerem ima glavno vlogo, enako, kot v prejšnjih dveh delih. To leto je zaposlen do vratu in še čez tudi z drugimi projekti, vse kaže, da mu leto 2019 končno prinaša lovorike, za katere je dolgo garal.

Občinstvo in ljubitelji Keanuja Reevesa pa očitno niso osamljeni, saj je igralec dobil še eno veliko oboževalko – igralko Angelino Jolie, ki se prav tako uvršča na A-seznam Hollywooda. Že omenjeni dobro poučeni vir (ali pa je to nemara drugi) trdi, ‘da Angie še nikoli ni bila tako vznemirjena zaradi kakšnega moškega, vse odkar je na snemanju filma Gospod in gospa Smith srečala tedaj še poročenega Brada Pitta.

https://www.instagram.com/p/BynbE12AYyB/?utm_source=ig_embed

Angelina se je po ločitvi od Pitta preselila v sosesko Los Feliz, ki spada pod mestno občino Los Angeles. Prav v Los Felizu Keanu Reeves pogosto obiskuje svojo ostarelo mater in menda sta se z igralko po naključju zaradi tega tudi srečala, ker je imela Angie prav tedaj tam neke opravke.

https://www.instagram.com/p/Bw7xBWxgMSP/?utm_source=ig_embed

Še neki ‘poznavalec’, očitno priča dogodka, je medijem z veseljem povedal:

“Keanu je zelo povezan s svojo mamo in jo skoraj vsak dan obišče. V ustanovi, kjer biva njegova mama, je bila neki dan po naključju tudi Angie. Igralca sta se zapletla v pogovor, saj se poznata bežno že od prej, z gala dogodkov, in hitro sta ugotovila, da delita marsikaj skupnega. Tudi telesna privlačnost med njima je bila več kot očitna!”

https://www.instagram.com/p/Bw7KbCgAvnI/?utm_source=ig_embed

Tabloidni viri trdijo, da naj bi Keanu že spoznal otroke, ki so se rodili oz. bili posvojeni v času razmerja med Angelino in Bradom in nad katerimi si delita skrbništvo. Bojda naj bi bi bili otroci nad igralcem navdušeni. Govori se celo, da je Keanujeva mati že dala ‘žegen’ potencialni novi ljubezenski zvezi, saj ‘si vroče želi, da bi se njen 54-letni sin končno že enkrat ustalil’. Česa vsega ne bomo prej kot slej izvedeli!

D. S.

Foto: Instagram, Times Now, BGR.com, Daily Mail, Complex.com, Plotek

Style. Več novic

New Report

Close