Starleta si je dala raztopiti polnila in postopek delila na Instagramu

22. marec 2023

Starleta si je dala raztopiti polnila in postopek delila na Instagramu

22. marec 2023
Foto: Profimedia

Ameriška zvezdnica Blac Chyna se je odločila za drastično spremembo: iz obraza si je dala odstraniti vsa polnila, postopek pa posnela in ga delila na Instagramu.

Angela White, poklicno znana kot Blac Chyna, je sprejela pomembno odločitev: odstraniti si je dala silikonske vsadke v prsih in zadnjici, nato pa se je odločila še za odstranitev polnil v obrazu, natančneje v licih, čeljusti in ustnicah.

Obiske zdravnikov in postopke posnela, videe pa objavila na svojem Instagramu, kjer je sledilcem sporočila, da se hoče vrniti v svoje “prvotno stanje”.

Med drugim je objavila tudi 10-minutni videoposnetek postopka odstranjevanja polnila, ob čemer je sporočila: “Dovolj je. Vse mora ven.”

“Naveličala sem se tega videza, ki mi preprosto ne laska. Nisem videti tako,” pojasnila in dodala, da so polnila povsem spremenila njen obraz. “Pripravljena sem spet postati Angela.”

Blac Chyna je delila vse postopke odstranjevanja polnil in silikonov. (Foto: Profimedia)

Videti sem bila kot Jigsaw

Zvezdnica je medtem razkrila, da so polnila prišla še bolj do izraza, ko si je nanesla ličila, predvsem, ko si je zasenčila obraz. “Ob tem sem bila videti kot Jigsaw,” se je pošalila ob omembi slavnega lika iz grozljivke Žaga.

Zdravnica je Chyni v videu najprej odstranila polnila iz čeljusti, lic, za konec pa se je lotila še njenih ustnica. Blac Chyna ob tem ni izrazila niti kančka obžalovanja zaradi svoje odločitve, ob koncu videoposnetka pa je sledilcem zagotovila, da ni proti polnilom, da je le začutila, da je čas, da svoje odstrani.

Avtor
Piše

B. G.

Style. Več novic

New Report

Close