Ste pripravljene na veliko vrnitev polo majic?

Na modne piste so jih poslale vse zveneče blagovne znamke, trendseterke pa jih seveda že nosijo!

Nosili so jih direktorji v minulem stoletju, golfisti, računalniški ‘geeki’ in pridna dekleta – nismo pa si mislili, da bodo polo majice letos postale najbolj vroč modni kos! Nosijo jih trendseterke na Instagramu, za pomlad in poletje so jih predstavile vse velike modne hiše, ne samo Ralph Lauren, ki slovi med drugim prav po kakovostnih polo majicah.

Odkar so se v začetku 20. stoletja prvič pojavile na golf igriščih, so postale zaščitni znak športno-luksuznega sloga za prosti čas in šport. Po letu 2000 so jih nosili samo še piflarji in tedaj so tudi dosegle dno svoje priljubljenosti.

Zdaj pa so jih za pomlad-poletje 2018 na modne piste poslali vsi: Miu Miu, Balenciaga, Marni, Gucci in mnoge druge zveneče blagovne znamke, seveda pa so jih skopirale tudi high-street znamke. Dobile so številne preobleke in vzorce, zato so jih takoj vzljubile trendseterke na Instagramu.

https://www.instagram.com/p/BifJzCxlVnB/?utm_source=ig_embed#

https://instagram.com/p/BiF3AxNBbxG/?utm_source=ig_embed

Polo majice so v osveženi podobi zavladale našim ulicam, z več gumbi, v različnih vzorcih, v netipičnih tkaninah in se nosijo tudi na manj običajne načine. A prav tako boste videti v trendu s klasično belo oziroma modro majico Ralph Lauren ali Lacoste, kar brez skrbi!

https://instagram.com/p/Bg1ke5JFCSm/?utm_source=ig_embed

https://instagram.com/p/BfGUr8Un-U7/?utm_source=ig_embed

Če ste se že nekoliko naveličale navadnih majic, so polo majice super rešitev za vas. Še več, v njih boste obveljale kot nosilke enega od glavnih trendov pomladno-poletne sezone!

 

Foto: Instagram, Pexels, Giphy

New Report

Close