Ste pripravljeni na anti-age revolucijo? TO je vse, kar morate vedeti!

17. september 2020

Ste pripravljeni na anti-age revolucijo? TO je vse, kar morate vedeti!

17. september 2020

Pozne noči, spreminjajoče se vreme in dnevi, preživeti pred računalniškim zaslonom, ne vplivajo le na naše razpoloženje, ampak negativno vplivajo tudi na našo kožo.

Vedno bolj stresno življenje je lahko krivo, da postane koža pusta, dehidrirana in željna močne okrepitve.

Na srečo se je pojavil nov revolucionarni izdelek, ki obljublja, da bo osvežil utrujeno kožo in ji povrnil naravni sijaj.

Zveni odlično? Predstavljamo vam vse, kar morate vedeti o novem rešitelju kože!

Strokovnjaki za nego kože pri Vichyju so razvili prvo anti-age ampulo v okviru linije LiftActiv Specialist. Ampule so zasnovane tako, da se brezhibno prilegajo vašemu vsakdanjemu lepotnemu režimu. Delujejo na vse vrste gub in pomanjkanje sijaja, kožo okrepijo, ji povrnejo sijaj ter zmanjšajo vidnost gub.

Ta inovacija za boj proti staranju z ustreznim odmerkom nege v zaščitni stekleni ampuli je na voljo v dveh oblikah, Peptide-C anti-aging ampulah za dnevno in večerno nego ter LiftActiv Glyco-C za nočno nego obraza proti gubam.

Zmanjševanje gub in linij ter doseganje sijočega videza z dermatološkimi sestavinami

Vichyjeve LiftActiv Specialist Peptide C anti-aging ampule, zahvaljujoč odlični povezanosti sestavin, vitaminu C, biopeptidom, multimolekularni hialuronski kislini in Vichyjevi vulkanski vodi kožo v trenutku navlažijo in učvrstijo. Deset odstotkov čistega vitamina C v ampuli prispeva k posvetitvi kože in nežni odstranitvi starih kožnih celic.

Po drugi strani so biopeptidi pravi zavezniki v boju proti izgubi kolagena. Zato so v Vichyjevih laboratorijih uporabili peptide iz riževih beljakovin in beljakovine iz volčjega boba. Za polnost in navlaženost kože je zadolžena multimolekularna hialuronska kislina, Vichyjeva vulkanska voda s 15 esencialnimi minerali pa krepi naravno obrambo kože. Vichyjeve LiftActiv Specialist Peptide-C anti-aging ampule so namenjene dnevni in večerni negi.

Dodatni odmerek proti starostnim pegam in temnim madežem – LiftActiv Glyco-C ampule za nočni piling

Poleg ampul za dnevno nego je Vichy razvil še ampule, namenjene nočni negi. LiftActiv Glyco-C ampula je piling, ki deluje na različne vrste hiperpegmintacij. V teh ampulah se skriva prava moč Vichyjeve vulkanske vode, obogatene z 10 odstotki kompleksa z glikolno kislino in vitaminom CG. Kompleks z glikolno kislino namreč videz polti poenoti, hkrati pa poskrbi še za piling, medtem ko vitamin CG zmanjša temne lise, koži povrne sijaj in popravi hiperpigmentacije.

Rezultati govorijo zase

Odlična povezanost sestavin, vitamina C, biopeptidov, multimolekularne hialuronske kisline in Vichyjeve vulkanske vode je koža že po 10 dneh videti bolj sijoča in poživljena, po enem mesecu pa obnovljena ter zapolnjena in z vidno manjšimi gubami.

Zahvaljujoč LiftActiv Glyco-C ampulam za nočni piling koža čez noč postane bolj gladka in svetla, po enem mesecu so temne lise zmanjšane, po dveh mesecih pa je popravljena vidnost hiperpigmentacije zaradi aken in pigmentacij.

Po dveh mesecih uporabe omenjenih ampul je 100 odstotkov od 51 žensk ocenilo, da je njihova koža videti bolj gladka in mehka, 98 odstotkov, da je bolj sijoča, 94 odstotkov jih je zatrdilo, da je njihova polt videti poenoteno, intenzivnost temnih lis pa zmanjšana za 90 odstotkov.

7 preprostih korakov za uporabo

1. korak: ampulo nežno udarite po zgodnjem delu, da vsebina spusti na dno.

2. korak: za odpiranje uporabite obe roki, za vsak slučaj pa naj bo pri roki še robček

3. korak: obrnite vrh plastičnega aplikatorja in ga odstranite. Na vrh odprte ampule vstavite aplikator in ga pričvrstite

4. korak: Ampulo obrnite navzol, pritisnite na aplikator  in izlijte polovico vsebine ampule (to je dovolj za eno uporabo).

5. korak: vsebino nanesete na cel obraz in vrat, izognite pa se predelu okoli oči ter jo nežno vmasirajte.

6. korak: ampulo zaprite s plastičnim aplikatorjem do naslednje uporabe

7. korak: pustite delovati 30 sekund, nato pa nanesite nego za obraz.

Uporabni namigi

Pakiranje

Vsako pakiranje Peptide-C anti-aging ampul in LiftActiv Glyco-C ampul za nočni piling vsebuje 10 ampul za 20 uporab in plastični aplikator za večkratno uporabo.

Kako pravilno nanesete vsebino ampule?

Vsebino LiftActiv Peptide-C anti-aging ampule se nanese na celoten obraz in vrat, z izogibanjem predelu okrog oči (vek in podočnjakov). Izdelek nežno vtrite v smejalne gube, gube na vratu in predel med obrvmi, nato pa pustite 30 sekund, da se vpije.

Vsebino LiftActiv Glyco-C ampule za nočni piling nanesemo na obraz s pomočjo vate in nežno vtremo na predele, kjer so temni madeži in hiperpigmentacija.

Kakšna naj bo nega po nanosu ampul?

Za popolno rutino nege priporočamo po nanosu LiftActiv Peptide C anti-aging ampul uporabo Liftactiv Collagen Specialist kreme.

Priporočamo, da zjutraj po uporabi LiftActiv Glyco-C ampul za nočni piling izberete uporabo izdelka z zaščitnim faktorjem. V liniji Liftactiv Collagen Specialist je na voljo dnevna nega SPF 25.

Foto: promo

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close