Ste pripravljeni na ta gigantski trend?

10. september 2019

Ste pripravljeni na ta gigantski trend?

10. september 2019

Čim večje, tem boljše!

Z najbolj zaželenimi odtenki sezone, čudovitimi vzorci in nepričakovanimi kroji, ki v trenutku osvežijo vsak videz, boste v garderobi vedno našli tudi preproste in vsestranske obleke ter dodatke, ki bodo znova igrali glavne vloge pri ustvarjanju vsakodnevnih kreacij.

In tako je tudi v svetu torbic! Torbice, v katere le s težavo spravimo žvečilni gumi, so zamenjali gigantski modeli, v kateri bi s sabo lahko prenašali pol garderobne omare.

Eden izmed ključnih modelov je brez dvoma dnevna torba – nepogrešljiv modni dodatek za vsak dan. Popolna torba je modna in učinkovita, preprosta in vsestranska ter, kar je še najbolj pomembno, dovolj prostorna, da vanjo lahko pospravimo vse stvari, ki jih potrebujemo, in ne samo tiste majhne, ki jih želimo imeti na dosegu rok.

To sezono bodo tako, poleg miniaturnih torbic, v ospredju tudi tiste velike. In pri tem bi lahko rekli, tem večje, tem boljše.

Ob nešteto različnih stvareh, ki jih potrebujemo čez dan, je za mnoge ženske velika torba edina prava izbira. Modne hiše, oblikovalci in high street blagovne znamke so v tej sezoni poskrbeli, da bomo gigantske torbice nosili tudi takrat, ko jih pravzaprav niti ne potrebujemo.

Foto: Instagram, Pinterest, Zara, Getty

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close