Ste v postelji že preizkusili pozo slona?

04. julij 2022

Ste v postelji že preizkusili pozo slona?

04. julij 2022
Foto: Unsplash

Če želite s partnerjem v spalnici poskusiti nekaj novega in se zbližati, poskusite pozo slona. Izjemno preprosta in ne potrebuje veliko moči.

Če iščete nekaj novega, kar bi vpeljali v svojo spalnico, a si želite, da to vključuje bližino in intimnost, potem je ta seks poza za vas.

Morda zveni nekoliko zapleteno, a poza slona je ena izmed najenostavnejših poz iz Kamasutre in je enako prijetna za oba partnerja. Poza je zasnovana tako, da cilja na tista res zelo občutljiva mesta in je odlična za trenutke, ko niste razpoloženi za kaj preveč zapletenega.

Navdihuje jo parjenje slonov, včasih znano kot “drža slonov”, ta pa človeku omogoča, da zadane vsa prava mesta za užitek.

Foto: Unsplash

Kako narediti pozo slona?

Poza je izjemno preprosta. Ženska naj se uleže na trebuh, s stegni skupaj. Najbolje je, da to storite na postelji, kavču ali mestu, kjer vama bo s partnerjem udobno.

Moški vstopi od zadaj, svojo težo pa mora podpirati na rokah, medtem ko je nad partnerico. Partnerica naj dvigne zgornji del trupa, da se lahko približa partnerju, da se bosta laho crkljala ali si šepetala, če vam je to všeč.

Foto: Unsplash

Kako narediti pozo bolj intenzivno?

Obstaja še nekaj trikov za še večji užitek. Če ženska nagne svoje telo nazaj in dvigne zadnjico, bo lahko partner prodrl globlje. Če pa želite intenzivnejši orgazem, naj ženska prekriža noge in stisne mišice, tako pa bo čutil kontrakcije tudi moški.

Vsekakor preprosta poza, ki bo zadovoljila oba partnerja.

Avtor
Piše

Meta Vražič

Style. Več novic

New Report

Close