Ste vedeli, da imajo oči pri negi štiri ključna področja?

04. april 2022

Ste vedeli, da imajo oči pri negi štiri ključna področja?

04. april 2022
Foto: IMAXtree

Čeprav ima vsakdo drugačno kožo in z njo povezane cilje, je krema za predel okrog oči nepogrešljiv del rutine za nego proti staranju kože.

Vsakodnevne vlažilne kreme za področje okrog oči niso primerne, saj kljub potrebi po vlaženju ne zagotavljajo posebnega delovanja in ne upočasnjujejo pojava vidnih znakov staranja. Zaradi tega so za predel okrog oči potrebne določene sestavine in načini nanašanja, ki so formulirani posebej za ta nežni predel obraza.

Predel okrog oči lahko razdelimo na štiri ključna območja: lok obrvi, veka, zunanji kotiček in predel pod očesom, v vsakem izmed njih pa nastajajo različni vidni znaki staranja, kot so izguba prožnosti, gube, suha koža, otečene veke in podočnjaki.

Krema, ki deluje na vsa štiri območja predela okrog oči

Za razliko od nekaterih krem za predel okrog oči, ki delujejo samo na eno od teh območij ter na zanj značilne znake staranja, je Kiehl’s formuliral izdelek, ki učinkovito deluje na vsa štiri območja predela okrog oči ter zagotavlja mladosten in pomlajen videz. Super Multi Corrective Cream Eye Zone Treatment združuje najsodobnejša znanstvena odkritja in tehnologijo z večstranskim delovanjem. Dokazano je, da vidno zgladi, učvrsti in osveži kožo okrog oči ter zmanjša oteklost vek.

Foto: Kiehl’s

Krema z večstranskim delovanjem vsebuje tri ključne sestavine proti znakom staranja. Formulo sestavljajo patentirana molekula proti staranju ProxylaneGX, ki pomaga izboljšati elastičnost kože in vidno učvrsti kožo za bolj napet videz, izvleček semen borovnic, ki so bogate z maščobnimi kislinami in antioksidanti, kar pripomore k zaščiti nežne kože okrog oči in bolj gladkemu videzu, ter peptidi, ki pomagajo izboljšati videz čvrste kože in zmanjšujejo gube na zunanjem predelu oči.

Rezultat PREJ in POTEM (Foto: Kiehl’s)

Z vajami za obraz za še večji učinek

Ko potrebujete dodatno nočno nego, poskusite vaje za obraz Multi-Zone Micro Workout, ki so posebej zasnovane za dopolnitev kreme Super Multi Corrective Cream Eye Zone Treatment.

Foto: Kiehl’s

Prvi korak: za vidno napeto področje loka obrvi

Nežno pritisnite in eno ali dve sekundi držite lok obrvi, preden naredite krožni gib v smeri naprej.

Drugi korak: za vidno gladkejšo zgornjo veko

Formulo s prstom vtapkajte v veke, pri čemer začnite od notranjega očesnega kotička in se pomikajte navzven v smeri proti sencam.

Tretji korak: za vidno čvrstejše zunanje kotičke

Zunanje kotičke in sence masirajte z nežnimi gibi.

Četrti korak: za vidno manjšo oteklost pod očmi

Sredstvo nežno vtapkajte na predel pod očmi, pri čemer začnite pod notranjim kotičkom in se pomikajte navzven.

Avtor
Piše

K. F.

Style. Več novic

New Report

Close