Ste vedeli, da lahko v Mariboru obiščete čokoladno vas?

19. marec 2023

Ste vedeli, da lahko v Mariboru obiščete čokoladno vas?

19. marec 2023
Foto: Instagram @chocolate_village_by_the_river

Chocolate village ponuja čokoladna doživetja z neomejenimi količinami čokolade.

Luksuzno kampiranje, bolj poznano kot glamping, je v zadnjih letih povsem spremenilo trende na področju potovanj. Glede na vse bogatejšo ponudbo, smo prepričani, da bodo glamping oaze še nekaj časa zelo zaželjene, tokrat pa vam predstavljamo pravi mali glamping raj za ljubitelje čokolade, ki je odprt v vseh letnih časih. 

Kot pove že ime te neverjetne lokacije, je glamping Chocolate Village by the River (v prevodu čokoladna vas ob reki) v celoti posvečen čokoladi. Gostom omogoča, da uživajo v nebeških čokoladnih sladicah ter se sprostijo v čudovitih hišicah, ki so obdane z neverjetnim pohorskim narodnim parkom.

Razkošna čokoladna vas je le nekaj minut oddaljena od Maribora ter se nahaja ob reki Dravi. Kljub neposredni bližini mesta, je Chocolate Village na idealni lokaciji za miren pobeg od natrpanega vsakdana. Chocolate Village ponuja tri vrste luksuznih prenočišč, vsaka pa je poimenovana po vrsti kakava. 

Forastero hišice imajo na primer pritličje ter prvo nadstopje, ki ponuja neverjeten panoramski razgled, v teh hišicah pa sta tudi kuhinja, dnevna soba, kopalnica in terasa. Criollo hišice se nahajajo v krošnjah dreves, imajo ogromno posteljo, majhen kuhinjski prostor ter dnevno sobo. Hiške Trinitario pa se nahajajo neposredno ob bazenu, imajo najlepši razgled na reko, v hiškah pa sta tudi zasebna masažna kad ter kamin. 

Ker je celotno doživetje osredotočeno na čokolado, lahko gostje vsako jutro uživajo v čokoladnem zajtrku, se udeležijo čokoladnih delavnic, degustirajo vrhunsko čokolado, čokoladno kozmetiko ter gredo na čokoladne masažo. Okusite lahko tudi čokoladne koktejle ter čokoladno pivo. 

Avtor
Piše

B. P.

Style. Več novic

New Report

Close