Ste že slišali za laserski 4D lifting?

Nadomestek klasičnega kirurškega liftinga obraza.

Danes si kozmetske anti-agening medicine ne moremo predstavljanti brez laserske terapije. Tako smo na kliniki Fabjan uvedli novo priznano Fotonino tehnologijo 4D lifting, s pomočjo katere lahko na neinvaziven in neboleč način vsaj delno nadomestimo  klasični kirurški lifting obraza.

Sama 4D tehnologija omogoča več dimenzionalno zdravljenje obraznega dela.
Tretma poteka tako v ustni votlini, kot koži samega obraza. Na ta način zagotovimo pomlajevanje celotne debeline tkiva, tako povrhnjico, srednji in globoki del tkiva v predlu obraza.

Tretma je razdeljen v štiri faze:

1.faza: SmoothLiftin

S posebno sondo napravimo tretma v sami ustni votlini, s pregrevanjem, kar omogoča stimulacijo kolagena. To pripelje do čvrstosti in elastičnosti tkiva predvsem v nasolabialni regiji.

2.faza: FRAC3

S to metodo stimuliramo globja tkiva v samem licu , kar se kaže predvsem v pomladitvi same teksture kože.

3.faza: PIANO

Gre za posebno lasersko sondo s katero pregrevamo celotno debelino lica in na ta način ojačamo samo structuro po celotni debelini.

4.faza: SupErficial

Gre za površinsko nego, s katero dosežemo svetlikajoč in svež videz kože.

Pri  4D metodi je potrebno poudariti, da gre za neinvaziven postopek, ki ne predstavlja nelagodja pri samem tretmaju. Lokalna anestezija ni potrebna. Postopek je neboleč, hiter do 30 min in učinkovit. Ne pušča dolgoročnih posledic  in omogoča hitro okrevanje. Izvaja se lahko v kateremkoli letenem času, in tudi poleti ne predstavlja večjega tveganja za hiperpigmentacije.

Naši pacienti so tako s pomočjo 4D tehnologije prišli do možnosti več dimenzionalnega tretmaja, ki je učinkovit in estetsko zadovoljiv.  Postopek se lahko  ponavlja večkrat letno  in na ta način pripomore še k izboljšanju samega rezultata. Seveda pa s pomočjo laserske tehnike odstranjujemo tudi lepotne pike, kapilare po obrazu in telesu, prekomerno poraščenost, izboljšujemo aknasto kožo …

 

Foto: Pinterest

O avtorju

AnjaCajhen

New Report

Close