Stilski nasvet: nosite belo barvo od glave do pet po vzoru trendseterk!

17. junij 2019

Stilski nasvet: nosite belo barvo od glave do pet po vzoru trendseterk!

17. junij 2019

Želite dajati brezskrben, ugleden videz v stilu bogataških jetsetterk? Potem se oblecite v bel videz od glave do pet, v t.i. monokromni ‘total look’ oziroma ‘all-white’ videz!

Poletni dnevi pomenijo, da kar samodejno posežemo po svetlejših kosih oblačil. Bela barva nam je nekako zelo blizu, v toplih dneh jo imamo nadvse rade. Imamo občutek, da v belih oblačilih lažje prenašamo tudi soparo in vročino, še zlasti, če so oblačila narejena iz lahkih tkanin, ki prepuščajo znoj.

Bela barva je ultimativna modna klasika, sploh v poletnih dneh, ki jih povezujemo z idealnimi in sanjskimi podobami brezskrbnih ter brezdelnih dni na lepih počitniških destinacijah. To je tudi razlog, da ima ‘total white’ videz tako močen vizualni učinek na opazovalce in zakaj se tudi same v njem najboljše počutimo.

Ne le, da je večina takih stilskih kombinacij videti izjemno ugledno ter šik, ampak ob lepo porjaveli dopustniški polti še bolj pride do izraza belina oblačil zaradi kontrasta s potemnelo kožo. All-white modne kombinacije od glave do pet izžarevajo moč in samozavest ženske, ki jih nosi.

Tak modni slog so izbrale tudi nekatere najbolj znane modne influencerke ter ‘it’ modna dekleta, ki so komaj čakala, da nase dajo kombinacijo zračnega bombaža, konoplje, svile in lanu v beli barvi. Ob primerni izbiri modnih dodatkov lahko monokromni videz v belem nosite tako čez dan, kot za posebne večerne priložnosti – vse je odvisno od tega, kako boste zraven skombinirale nakit, obutev, torbico ter make up.

Po strateške ‘it’ modne kose ne bo treba k zvenečim modnim oblikovalcem, saji jih ponujajo tudi nizkocenovniki in to zares bogato izbiro. Čudovito je, da se je v njihovi ponudbi znašlo veliko poletne obutve v belem in torbic, ter celo nakita v tej barvi, zato s sestavljanjem videza ne boste imele težav.

Na zgornjih fotografijah si oglejte, kako to počno znane ljubiteljice mode, denimo Gala Gonzalez, Julia Pelipas, Christie Tyler in druge, ki jim je všeč ‘totalni’ videz v belem. Od boho chic sloga, vezenin in romantične čipke, do zanimivih modnih detajlov, kot so gumbi iz želvovine. Prepričani smo, da boste belo barvo zdaj vzljubile tudi ve!

D. S.

Foto: Buro247.hr, Instagram, Getty Images/Jetsetter

Style. Več novic

New Report

Close