Štiri ideje za lepše dni

30. maj 2020

Štiri ideje za lepše dni

30. maj 2020

Za nami je obdobje, s katerim smo vsi srečali prvič. Vsak izmed nas je bil na preizkušnji in se po svoje spopadal z nastalo situacijo.

Zdaj, ko je najhujše za nami, si vsi lahko oddahnemo in znova »zaživimo«.

V času karantene smo se morali večinoma zadrževati doma, brez družbe, zato prihajajoče poletne dneve izkoristite, kar se da najbolje. Uživajte, zabavajte in družite se.

Nekaj idej, kako razveseliti prijatelje, družino in konec koncev, samega sebe, pa smo vam ponujamo tudi mi. Verjamemo, da vse že veste, pa vendar včasih potrebujemo opomnik.

Organizirajte zabavo

Za zabavo ni potreben velik prostor, zato se ne obremenjujte, če nimate vrta, balkona ali terase. Potrebujete le prijatelje, dobro glasbo, nekaj jedače in pijače.

Da bi bila zabava res prava, pa lahko poskrbite z malenkostmi, ki bodo dale tisto piko na i. Okrasite stanovanje, teraso, balkon ali vrt z baloni, lučkami ali svečkami.

Nam so všeč baloni, na katere lahko pišete s posebno kredo in tako ustvarite čisto unikatno okrasitev. Okrasne lučke niso rezervirane samo za december, naj polepšajo ambient tudi poleti.

Sprehod po mestu

Čeprav se sliši izrabljeno, pa smo si zagotovo edini, da smo vsi komaj čakali, da se lahko svobodno sprehodimo po mestnih ulicah, spijemo kavo in zavijemo v svojo najljubšo trgovino ali tržnico.

Pojdite na izlet

Pohajkujte po bližnjih hribih, zapeljite se do morja, naših lepih jezer, gora. S seboj vzemite vodo, sendviče in dobro voljo.

Obdarite najdražje

Včasih pa lahko z malenkostjo presenetite svoje najdražje ali sebe. Podarite simbolično zapestnico, ljubiteljici kuhanja novo kuhalnico, unikatno vazo za rože ali skodelico.

Več idej za domislena darilca najdete v trgovini This&That v Ljubljani. Tisti, ki vam je ljubše nakupovanje iz naslonjača, pa lahko izdelke naročite v njihovi spletni trgovinici.

Avtor
Piše

U. L.

Style. Več novic

New Report

Close