Štirje odtenki las, ki bodo prevladovali v 2020!

06. januar 2020

Štirje odtenki las, ki bodo prevladovali v 2020!

06. januar 2020

Čeprav na začetku leta vedno radi delamo pregled za nazaj, se je prav tako lepo ozreti v prihodnost.

Kar zadeva beauty segmenta, je ena od stvari, o kateri se največ razpravlja, barva las, ki bo prevladovala v letošnjem letu.

Če je nova barva las ena od stvari, ki ste si jo zadali za letos, vam predstavljamo štiri barve, ki bodo prevladovale v letu 2020.

Barva mlečne čokolade

Na lepotni prestol najbolj popularnih barv se je povzpela mlečen, popolnoma naraven odtenek rjave barve, ki je videti svež na vsakem obrazu. Frizerji svetujejo temnejše tone pri korenu in nekoliko svetlejše na koncu.

https://www.instagram.com/p/B0BlnlRhjI2/

Rooted beige

Boj proti narastku je eden izmed najdlje trajajočih bojev, v novem letu pa bi mu lahko napovedali konec. Frizerji trdijo, da so blon lasje videti najboljše, če jih kombiniramo s tehniko balayage, pri čemer uporabljajo root-smudging tehniko, oziroma da odtenki prehajajo od temno rjave v korenu do svetlo rjave in nato v blond odtenek.

https://www.instagram.com/p/B6JUxJhFKFI/

Rdečkasti odsev

V zadnjem letu smo bili že večkrat priča trendu mono rdeče barve, 2020 pa nam prinaša bolj umirjeni odtenek rdeče, ki ga strokovnjaki imenujemo Orchard Red. To je odtenek, ki ima rdeč sijaj in se nežno meša s toni zlatega bakra z rožnatim podtonom. Ta odtenek je odličen za bayalage tehniko.

https://www.instagram.com/p/B6tqyBBAWxj/

Honey blonde

Vse, ki iščete popoln odtenek tople blond barve, vas bo navdušil odtenek honey blonde. Ta barva nas spominja na lase, ki nam jih v poletnih mesecih osvetli sonce.

https://www.instagram.com/p/B61LigNAAFE/

Foto. Instagram

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close