Stvari, ki se nam dogajajo med seksom, pa o njih nihče ne govori

21. marec 2024

Stvari, ki se nam dogajajo med seksom, pa o njih nihče ne govori

21. marec 2024
Foto: Unsplash

Stvari, ki se nam dogajajo med seksom, pa o njih nihče ne govori

21. marec 2024
Foto: Profimedia

Toda mi bomo! Med rjuhami se namreč dogaja veliko stvari, tudi tiste malce manj prijetne in pa bizarne.

Nekateri to počnejo večkrat, nekateri malo manjkrat, vsi pa imajo verjetno neko filmsko predstavo, kako naj bi bil videti, čuten, seksi, poln erotičnega naboja? Najbrž imamo vsi precej bolj popolno predstavo kot to, ki se v resnici odvija med rjuhami.

Foto: Pexels

Verjetno je ni osebe, ki ni doživela česa podobnega med seksom, kot so čudni zvoki, tekočine, misli … To so stvari, o katerih se načeloma v družbi ne govori na glas, mi pa bomo vseeno izpostavili tistih nekaj najbolj smešnih.

1. Zvok iz nožnice

Ste že slišali za “queefing”? Gre za izraz, ki opisuje smešne situacije, ko pri menjavanju poz med spolnim aktom ali po končanem odnosu iz vagine pride rahel vetrič. Nikar ne skrbite drage dame, niste edine, saj gre za popolnoma normalen pojav, ki pravzaprav nakazuje, da je bila `dobra akcija`.

2. Mokri madeži

Stranski (ali bolje rečeno končni) produkt skoka med rjuhe je tudi izločanje in mešanje telesnih tekočin. Če je nenadoma na postelji velik moker madež ali pa morda več manjših, pa niste prepričani, če je to vaše, partnerjevo, je popolnoma vseeno. V vsakem primeru oba to ignorirajta in nato zamenjajta rjuhe.

Foto: Unsplash

3. Seks poškodbe

Včasih po seksu niste prepričani, če morda niste ravno zaključile z oviratlonom, saj imate srčni utrip na maksimumu, popolnoma preznojeni, polni modric, nategnjene mišice, poškodovana kolena, da o oteklih ustnicah, včasih tudi odlomljenih zobeh niti ne govorimo. Krči v nogah ali kolkih med odnosi so eni najpogostejših znakov, da morate spremeniti položaj, poskrbite pa tudi, da v bližini postelje nimate nevarnih kotičkov, kjer bi lahko staknili nove modrice.

4. Nista se dogovorila glede položaja

Ko spremenite položaj in vsak razume po svoje, nikar ne zaženite panike, da nista kompatibilna. Tako kot pride do šuma v komunikaciji med pogovori, tako je neskladje med menjavanjem položaja nekaj povsem normalnega. Če se hočeta temu izogniti, bodita jasna in glasna.

5. Puščava

Včasih si resnično želite, toda telo se upira. Stres lahko spremeni žensko nožnico v puščavo. Namesto, da izgubljate čas in glavo še bolj obremenite, vzemite lubrikant in uživajte.

Foto: Pexels

6. “Počakaj, kaj si rekel?”

Ko se že strinjata, da malce popestrita vajine posteljne igrice in uporabita ‘dirty talk’, iz njegovih ust zleti sočna beseda, vi pa zmrznete. Ali pa mu udari na zabavno stvar, ravno ko se bližate vrhuncu. Ne mu zameriti, tudi to se zgodi.

7. Polulala si se!?

Mehur po navadi zataji ravno takrat, ko ni treba, zato ni nič neobičajnega, če se med seksom polulate, sploh po zelo intenzivnem orgazmu in če imate težave z uhajanjem urina. Da to preprečite, pojdite na stranišče preden skočite med rjuhe in pridno vadite vaje za utrjevanje medeničnega dna.

Foto: Pexels

8. Bivši v vaših mislih

Tudi to se zgodi, četudi ste ga preboleli, se pojavi on. Večjo težavo lahko predstavlja, če ga še niste … ali če v navalu strasti izustite njegovo ime.

9. Delate seznam za trgovino ali druge načrte

Ženske smo večopravilne, tudi med seksom. Med ljubljenjem se raje osredotočite na trenutek tukaj in zdaj, saj bosta oba bolj uživala. Vse ostale stvari lahko počakajo.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic

New Report

Close