Style modni navdih: Xenia Adonts

04. oktober 2019

Style modni navdih: Xenia Adonts

04. oktober 2019

Ta teden smo modni navdih poiskali pri eni izmed najbolj popularnih svetovnih influencerk.

Xenio videvamo v prvih vrstah vseh najbolj pomembnih revijah in prav vsak njen outfit je popoln zadetek!

Xenia, rojena v Rusiji, je odraščala v Hamburgu, pred kratkim pa se je preselila v Pariz. Na nekaterih seznamih je po zaslužku prehitela celo Caro Daur (še eno super uspešno nemško blogerko), redno pa se uvršča me najboljših 5 svetovnih influencerk.

Svetlolaska je svoj blog začela pisali leta 2015 brez kakršnih koli pričakovanj. Najprej se sploh ni podpisovala s svojim lastnim priimkom. Njen psevdonim je bil Xenia Van Der Woodsen (uganete, od koga si je sposodila ta priimek), saj ni želela osramotiti svojega očeta, ki je po poklicu bankir.

Danes pa je njen hobi čisto pravi posel, saj Xenii na Instagramu sledi več kot milijon sledilcev, redno obiskuje največje tedne mode in glamurozne destinacije ter sodeluje z največjimi svetovnimi znamkami.

Kako ji je to uspelo?

S simpatičnim »down to earth« osebnostjo, ki jo lahko vidimo na fotografijah in z odličnim osebnostnim slogom.

Xenia hitro prepozna, kateri so IT kosi, bila je ena izmed prvih, ki je nosila Bottegino pouch torbo, ki je še danes ena njenih najljubših, saj jo pogosto vidimo na fotografijah. To sezono obožuje visoke škornje nad koleni, ne boji se najnovejših trendov, ki jih vedno nosi na nenavaden način.

En dan v črnem od glave do pete, naslednji dan v zelo strogem poslovnem suknjiču, tretji dan pa v ultra zapeljivih visokih škornjih in zapeljivi mini obleki … Xenia nam lahko služi kot modni navdih za različne dogodke in razpoloženja.

V nadaljevanju si poglejte, s katerimi odličnimi outfiti nas je navdušila.

Foto: Instagram @xeniaadonts

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close