Style svetuje: Kako nanašati bronzer na svetlejšo polt?

24. april 2019

Style svetuje: Kako nanašati bronzer na svetlejšo polt?

24. april 2019

Odlični triki, ki olajšujejo nanos ličila.

Vsaka ženska, ki ima svetlejši ten, bo nedvomno potrdila, da je taka koža kar izziv, kadar gre za ličila. Bronzer je tako izdelek, ki se nam na prvi pogled ne zdi primeren za svetlejšo polt in je njegov nanos podoben misiji nemogoče, vendar se boste v nadaljevanju prepričali, da lahko, s pomočjo nekaj preprostih trikov, prav tako uživate v njegovi čarobnosti.

Tako kot pri vsakem make up izdelku, se vse začne pri pravilni izbiri. Dobro izbran odtenek lahko na obrazu naredi pravi čudež na obrazu, zato bodite pri izbiri pazljivi ter potrpežljivi. Vzemite si dovolj časa, da se boste resnično prepričali, da je izbira pravilna.

Številni vizažisti pogosto svetujejo, da svetlejši ten zahteva bronzer, ki je največ za dva odtenka temnejši kot naravna polt. Znano je, da svetli polti najbolj ustrezajo bronzerji  z rožnatim podtonom, zato imejte pri izbiri to v mislih. Na svetli koži se napačna izbira ali nanos pozna še toliko bolj, kot na temnejši, zato vedno bronzer nanašajte z mehkim in kakovostnim čopičem, da bi izdelek čim bolj enakomerno nanesli na kožo.

Style priporoča: essence matt bronzing vodoodporen kompaktni puder

essence odoodporen bronzer na obrazu in dekolteju pričara naravno zagorelost in zaradi svoje velikosti kar traja in traja. Na voljo je v dveh odtenkih, za svetle in temne tipe kože. Priporočena cena. 4,20 EUR.

Manjšo količino bronzerja čim bolj natančno nanesite na lično kost in rob brade, zelo uporaben trik pa je, da višek bronzerja pred uporabo dobro otresete s čopiča, da ne bi na obrazu deloval kot madež.

Tako kot vsako ličilo je tudi bronzer na voljo v različnih teksturah, najbolj pogosti pa tekoči in v kamnu, zadnje čase pa so vse bolj popularni v prahu.

Lahkotna tekstura v prahu omogoča najbolj naraven zaključek make-upa, medtem ko so kremasti bronzerji težji, zato pred nanosom pazite, da nanesete odgovarjajočo podlago.

Foto: Instagram, promo

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close