Style vodič: Vse, kar moramo storiti za mladosten videz kože

10. maj 2019

Style vodič: Vse, kar moramo storiti za mladosten videz kože

10. maj 2019

Kadar beseda nanese na staranje, še posebno na staranje obraza, se vsi kar malo zamislimo, saj ima, hočemo ali nočemo, negativen prizvok.

Pri staranju se velikokrat izgovarjamo na genetiko, ki pa svojo vlogo odigra le pri pojavljanju prvih gubic, medtem ko za mladosten videz kože genetika ne igra vidne vloge, saj je le-ta neposredno povezan z našim življenjskim slogom.

Podnebne spremembe in smog so vplivi, na katere ne moremo vplivati, lahko pa poskrbimo za dovolj spanja, vnos zadostne tekočine v telo, zdravo prehrano, ne pretiranemu izpostavljanju sončnim žarkom in še bi lahko naštevali. Vse to je na seznamu stvari, ki jih lahko spremenimo ali se jih držimo kljub hitremu tempu življenja.

Prav zato je pomembno, da posegamo po kakovostnih kozmetičnih izdelkih in pravilni negi, ki lahko veliko pripomoreta k mladostnemu videzu kože.

Če so se, zaradi genetike ali zaradi življenjskega sloga, začele na obrazu pojavljati prve gubice, ni nobenega razloga za preplah. Če želimo, da popolnoma uživamo v svojih najboljših letih, razvajajmo kožo in bodimo vedno lepe, take, kot se počutimo.

Svojo kožo bomo najboljše razvajali, če se bomo držali teh štirih lepotnih ritualov:

Spanje

Kakovosten spanec je nujno potreben. Ponoči se namreč ne regenerira samo naša koža, ampak celoten organizem, kar je izjemnega pomena za zdravje in sijoč videz. Privoščimo si dovolj spanca in naša koža nam bo hvaležna.

Masaža

Masaža obraza naj postane del vsakdanje rutine, saj pospeši cirkulacijo, obnavlja energijo, sprošča napetost in gladi fine gubice, ki nas mučijo. Dovolj je le pet minut na dan, da s preprosto masažo izboljšamo stanje in videz kože. Kako? Zjutraj posežemo po L’Oreal Paris Revitalift Laser Renew dnevni kremi ter jo nanesemo s krožnimi gibi navzgor, nato pa s pomočjo treh prstov obeh rok, majhnimi in rahlimi krožnimi gibi zmasiramo še čelo. Opazujte svoj obraz vsak dan in kmalu boste opazili, da je koža postala sijoča.

Piling

Odmrlih celic si na obrazu nedvomno ne želimo. Ne samo, da lahko povzročijo nastanek mozoljčkov (da, tudi po 30. letu), ampak vplivajo tudi na nastanek gubic. Svoji koži zato ponudimo kakovosten, hranljivi piling nekajkrat tedensko in preprečimo njihov nastanek.

Namig uredništva: Priporočamo vam sladko poslastico za vaš obraz: L’Oreal Paris Pure Sugar Scrubs , ki so na voljo za za nečisto kožo, za gladko in nahranjeno kožo ter za gladko in bleščečo kožo. 

Nasvet plus: Enako kot obraz potrebuje redno eksfoliacijo, ti bodo tudi vaše ustnice hvaležne za občasni piling. Zato vse tri pilinge lahko uporabljate tudi za nego ustnic – posebej pozimi, ko so nagnjene k sušenju in pokanju.

Kakovostna anti-aging krema

Prvo vprašanje, ki se nam poraja, je, kaj sploh je kakovostna krema? Ni nujno, da je to najdražja krema, ki obljublja čudeže čez noč. To je krema proti gubicam in drugim starostnim spremembam, ki daje boljše rezultate iz dneva v dan, iz meseca v mesec. Pomembna je vztrajnost ter doslednost. Ni pomembno, kako utrujeni pridemo zvečer domov, vedno si temeljito očistimo obraz ter uporabimo kremo s skrbno izbranimi kakovostnimi sestavinami, ki so jih potrdili priznani strokovnjaki, ki v vsak izdelek vložijo nekaj let raziskav in testiranj.

Dokazani rezultati brez estetskega posega

Linija L’Oreal Paris Revitalift Laser Renew je bila posebej oblikovana za zagotavljanje učinkovitega delovanja proti staranju. Če ste razmišljali o estetskem posegu, predlagamo, da najprej preskusite L’Oreal Paris Revitalift Laser Renew , ki vsebuje učinkovito sestavino v boju proti gubam,
Pro-Xylane ™ in jo v teh izdelkih najdete v največjem odstotku do zdaj (do 3 %) ter hialuronsko kislino, ki je zelo pomembna za lep videz kože. Ta naravna sestavina je že v naši koži in skrbi za njeno hidratacijo in regeneracijo. Izdelki s to sestavino koži pomagajo, da vrne in ohranja tonus ter videz mlajše in napete kože.

Več o delovanju linije si oglejte v video prispevku tu.

Učinkovita lepotna rutina

Redna uporaba linije L’Oreal Paris Revitalift Laser Renew , po dveh mesecih zmanjša gube kar za tri leta, po 6. mesecih pa kar za sedem let.
L’Oreal Paris Revitalift Laser Renew ni samo ena izmed mnogih anti aging linij, saj so rezultati vidni že po tednu dni uporabe – znaki staranja so opazno manjši, po mesecu dni uporabe pa je koža zglajena, kot bi bila preoblikovana.

Dnevna krema iz te izjemno učinkovite linije je primerna, če naša koža potrebuje dodatno hidratacijo in zaščito. Kar dela to kremo še dodatno posebno je njena učinkovitost. Da bi se borili proti staranju kože, ne potrebujemo laserskih ali drugih agresivnih tretmajev, saj krema L’Oreal Paris Revitalift Laser Renew klinično dokazuje, da zmanjšuje gube, učvrščuje kožo in preoblikuje obrise obraza.

Nočna krema je v anti aging negi prav tako pomembna, saj koža prav ponoči absorbira večjo količino aktivnih sestavin. L’Oreal Paris Revitalift Laser Renew vsebuje še bolj bogate vsebnosti, ki regenerirajo kožo med spanjem, zato je zjutraj videti sveža, mehka in sijoča.

Foto: Instagram L’Oreal Paris

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close