Super ‘make up’ trik, za katerega potrebujete 1 minuto!

Dragica Sušnik, 01. oktober 2018.

Francozinje prisegajo nanj, preizkusile smo ga tudi same in zares – deluje! Dovolj je, da se posvetite spodnjim trepalnicam, tako kot to počne ‘it dekle’ Louise Follain.

Česa vsega že niste preizkusile, da bi dosegle večji volumen svojih trepalnic? Ta fantastičen lepotni trik, ki ga predstavljamo danes, menda s pridom uporabljajo lepe Francozinje in šik Parižanke, za doseganje želenega učinka pa potrebujejo samo minuto!

Moč ženske je tudi v njenem pogledu, zato ne preseneča, da si lepši spol tako zelo želi poudariti trepalnice za bolj seksi videz. Zapeljiv pogled skušamo doseči s pomočjo maskar, serumov za hitrejšo rast trepalnic, z usklajevanjem barvnih tonov maskare in senčil za veke, s pomočjo klešč za vihanje trepalnic, z lepljenjem in vstavljanjem umetnih trepalnic in še s čim.

Gore denarja ste pustile v lepotnih salonih, a na koncu koncev ste vedno ‘obsojene’ na trepalnice, ki vam jih je dala narava. Morda se poti za doseganje učinka dolgih trepalnic ne lotevate pravilno. Vse je odvisno od oblike in dolžine vaših trepalnic, toda dejstvo je, da ta trik zares deluje.

https://www.instagram.com/p/BP3VBYIA9FL/?utm_source=ig_embed

Dosegle boste učinek poudarjenih oči in to na najbolj preprost način. Morate se le malce posvetiti nepravično zanemarjenim spodnjim trepalnicam, ki jih pogosto spregledamo in ostanejo nevidne, tanke, nenamazane.

https://www.instagram.com/p/BRdbEEIgYY-/?utm_source=ig_embed

Morda to za kakšno od vas sploh ni ‘odkritje’, za nekatere pa bo, zato smo nasveta veseli. Dovolj je, da pogledamo fotografije lepe Louise Follain, ki ji že pravijo ‘nova Jane Birkin’.

Če ste zagovornica ‘nevidnega’, naravnega make-upa, poudarite spodnje trepalnice z dvema slojema natančno nanešene maskare, dosegle boste učinek lutkastih retro lepotic in modelov iz 60. let, ko je bil ta mini trik zelo priljubljen med ženskami.

 

D. S.

Foto: Elle, Instagram, Byrdie.au, Pinterest

New Report

Close