Superge Air Force so dobile luksuzno Tiffanyjevo preobleko

01. februar 2023

Superge Air Force so dobile luksuzno Tiffanyjevo preobleko

01. februar 2023
Foto: Instagram

Modni navdušenci so že v nizkem štartu, da jih razgrabijo.

Nike je združil moči z znamko prestižnega nakita Tiffany & Co. in ustvaril unikaten model superg Air Force 1. O sodelovanju se je dolgo govorilo, pretekli vikend pa so na splet celo pricurjale zamegljene slike opevanih superg.

Modna velikana očitno nista zdržala pritiska njunih oboževalcev in zdaj končno uradno razkrila, kako bodo videti njune “airforsice”. Poleg črnega semiša, bodo imela ob strani značilno Nikejevo kljukico v turkizno modri barvi, ki je prepoznaven znak Tiffany & Co., na petah bodo opremljene s srebrnimi značkami, v škatli pa bo tudi celoten komplet za njihovo nego.

V njej bodo žlica za obuvanje čevljev, ščetka za čiščenje, piščalka in t. i. “dubrae”, kovinski okras za vezalke, ki ga pogosto najdemo na tem modelu.

Odkar se je znamka Tiffany & Co. leta 2021 pridružila družini francoskih luksuznih izdelkov LVMH, je ustvarila že nekaj odmevnih sodelovanj. Z znamko Patek Philippe so ustvarili ikonično uro, skupaj z znamko Supreme pa so na trg poslali kolekcijo verižic in obeskov za ključe.

Tokrat se je zgodilo prvič, da je prestižna znamka nakita svoje ime posodila znamki obutve. Luksuzne superge bodo luč sveta ugledale 7. marca, na voljo pa bodo v dveh vodilnih trgovinah Tiffany & Co. v New Yorku ter v izbranih trgovinah Nike.

Foto: Instagram

Glede na priljubljenost modela Air Force pričakujejo, da bodo v trenutku razprodani. In to kljub visoki ceni – zanje bo treba odšteti 400 dolarjev (kar je dobrih 360 evrov).

Avtor
Piše

K. F.

Style. Več novic

New Report

Close