Sva poročena, imava otroke, ampak enostavno vse ugaša … (ISKRENA IZPOVED)

18. november 2020

Sva poročena, imava otroke, ampak enostavno vse ugaša … (ISKRENA IZPOVED)

18. november 2020

V teh nenavadnih in neprijaznih časih je žalostnih zgodb vedno več. Kljub temu pa se nas je ta, ki jo je bralka zapisala na enem izmed naših forumov, še posebej dotaknila.

vojo zgodbo je začela tako (slovnično je nismo popravljali):

“Nekako ne vidim več rešitve, skupaj sva dolgo, 10l et,, pridejo boljši dnevi samo večino je tistih slabi, vse gre samo navzdol, imava otroke za njih skozi skrbim bolj kot ne jaz, on večinoma dela, se takrat ko bi lahko preživeli čas kot družina pa udarec vedno znova in znova tisoč in ena stvar, če drugega ne pa odide za cel sobotni popoldan ali pa dopoldan urejat stvari, pomagat.. skozi ima neko delo.. Počasi se mi zdi da me vara.”

Trpijo pa tudi intimni odnosi…


“Enostavno tako ne morm več, tudi do spolnosti mu ni, vsakič izgovori, kot da bi zamenjala vlogi, da je on ženska jaz pa moški, utrujen, glavobol… Želim si da bi on tako hrepenel po meni, po moji bližini kot jaz po njegovi, Pogrešam ga, enostavno ga ljubim kljub vsemu si neznam predstavljati da bi odšla ali pa da bi on.”

In zaključi:

“Počasi sem začela nič več porositi za karkoli, nekako sem se sprijaznila čeprav v sebi kričim od jeze, žalosti, razočaranja…. Vsega kar pač potrebujem. Ne vem, nisem si predstavljala da bom prišla do te točke, v glavi imam tisoč in eno stvar, kako kaj zakaj…. Pa niti se nimam 30let.”

Kakšni so bili odzivi, si lahko preberete TUKAJ.

Foto: Profimedia

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close