Sveže modne kombinacije za vstop v marec!

26. februar 2019

Sveže modne kombinacije za vstop v marec!

26. februar 2019

V iskanju navdiha, kako najbolje uskladiti klasiko in nove modne favorite, smo se ozrli k street style sceni, ki ima vselej odlične zamisli. Še posebej zanimivi so outfiti Britanke Kim Turkington

Prihodnji teden s seboj že prinaša pospešen ritem vsakdanjih obveznosti. Zima kmalu ne bo več izgovor, pa tudi spomladanska utrujenost ne. Marec v našo garderobo vnaša tako želeno svežino in optimizem.

Prve pomladne kolekcije so že zdavnaj v trgovinah in najavljajo se nove ter razkošne barvne palete, živahni vzorci in učinkoviti modni dodatki, ki bodo spremenili naš look oziroma modni videz. S kakšnim slogom lahko zakorakamo v novo modno sezono?

V središče pozornosti se vračajo lahkotne tkanine in ženstveni kroji, živahne barve, vzorci ter ležerna klasika. Bež balonarski plašč in usnjena jakna, kavbojke, midi obleke, srajce, tanke pletenine… Vse našteto bo odlična kombinacija za vsak dan, novi trendi pa pomenijo instantno osvežitev videza.

V iskanju navdiha, kako najbolje uskladiti že znano klasiko ter najnovejše modne favorite, smo se ozrli k street style sceni, ki ima vselej odlične zamisli. Še posebej zanimivi so kombinacije ter outfiti, ki jih sestavlja Kim Turkington, ta stoji za modnim blogom Love Cloth in Instagram profilom @loveclothblog.

Med svojimi modnimi ljubljenci za pomlad 2019 je britanska blogerka izpostavila nekaj izvrstnih kosov oblačil ter modnih dodatakov, ki bodo svoje mesto lahko našli v vsaki omari ter so nosljivi ob vseh priložnostih.

Kariran suknjič, modre kavbojke, preprosta majica, bela srajca, črni čevlji, udobne teniske… vse to je Kim nadgradila z dodatki pletenin, torbicami, midi oblekami in ženstvenimi bluzami v ‘it’ vzorcih ter barvah nove sezone.

Dodala je le nekaj kosov nakita v zlati barvi, minimalističen make up in valovite kodre ter tako ustvarila popoln pomladni videz, po katerem se lahko zgledujete tudi ve.

Vse te kose lahko z le malo truda spremenite iz dnevnega v večerni videz, prepričani smo, da boste na zgornjih slikah našle navdih za marčevske dni tudi same.

D. S.

Foto: Love Cloth, Instagram

Style. Več novic

New Report

Close