Ta čudovita topla jopica je must-have vsake jesenske omare!

04. november 2019

Ta čudovita topla jopica je must-have vsake jesenske omare!

04. november 2019

Modni kos, ki nas je osvojil v trenutku!

Čeprav so do pred kratkim še uživali v topli jeseni, nam zima že počasi kaže prve zobe. Nizke temperature so pogost izziv, ko gre za vsakodnevno oblačenje, zato je morda zdaj pravi trenutek, da si omaro osvežite z novim kosom, ki ga boste zagotovo nosili celo zimo.

Priznamo, da nas trendi velikokrat zapeljejo, zato so omare polne modnih kosov, ki pa naše dolgoročne pozornosti ne uspejo zadržati. Čeprav puloverji na modni sceni obstajajo že kar nekaj časa, se nikoli niso znašli na seznamu najljubših modnih kosov, vendar kljub temu počasi zasedajo svoje mesto v naših vsakodnevnih outfitih.

Pravi dokaz je H&M-ova jopica s čudovitimi gumbi na sprednji strani, ki se odlično prilega prav vsem modnim kombinacijam. Lahko jo nosite s starimi kavbojkami in jim tako na zelo preprost način vdihnete novo noto.

Jopico lahko nosite tudi že na začetku pomladi kot jakno, ki prav tako ne bo ostala neopažena. To must-have jopico lahko kupite za 60 evrov in če predpostavljamo, da ga lahko nosite tudi več sezon, cena zagotovo ni previsoka, kajne?

Foto: Instagram, H&M

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close