Ta McDonald’s je dobil edinstveno zimsko preobrazbo

13. januar 2023

Ta McDonald’s je dobil edinstveno zimsko preobrazbo

13. januar 2023
Foto: Instagram

Na Poljskem so se odločili odeti stavbo McDonald’s v ogromno volneno obleko.

Da McDonald’s premika meje, je že znano in to zdaj dokazuje še njegova poslovalnica na Poljskem. Kar zadeva dizajn, ta veriga hitre prehrane ne vidi ovir in se ne ustavi pri klasičnem rdeče-rumenem dizajnu.

Doslej smo bili priča različnim modernim različicam slavnega lokala s hitro prehrano, poljsko mesto Ustron pa je podobo lastnega McDonald’sa dvignilo na novo raven in ga odelo v zimska oblačila.

Poljski McDonald’s v Ustronu se je odločil, da letošnjo sezono predstavi na edinstven način. Restavracijo namreč krasijo velikanska pletiva, na katerih izstopajo veliki gumbi in klobčiči volne.

Restavracija je videti, kot da je pokrita z veliko, toplo odejo v igrivih rjavih in rožnatih barvah.

Ta tkani McDonald’s je edina restavracija te vrste na Poljskem. Barviti materiali in rekviziti so bili uporabljeni za pokrivanje celotne restavracije z volno. Pleteni vzorec spremlja zunanjo fasado in tudi notranji dekor.

Postavitev tega edinstvenega dela je trajala približno 28 dni in je rezultat trdega dela približno 50 ljudi. Poljski McDonald’s je zaradi svojega videza postal prepoznaven po vsem svetu, po njem pa so celo posneli reklamo za verigo hitre prehrane.

Foto: Instagram

McDonald’s v Ustronu je dobil zimsko obleko v počastitev vrnitve sendviča “Lumberjack”, ki je v zimskih mesecih ekskluzivno na voljo na Poljskem. Kaj menite o tovrstnem oblikovalskem podvigu?

Avtor
Piše

M. V.

Style. Več novic

New Report

Close